Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Épp a kezünkre játszik az időjárás, de ha hét ágra sütne a nap, akkor is találnánk kifogást, hogy miért kell a képernyő előtt ragadnunk.

Hirdetés

Igaz, pár nappal a lapzárta előtt nincs is túl sok választásunk. Azok a fránya cikkek nem írják és szerkesztik meg magukat. Még nem.

Hirdetés

Paca - Amíg a Rage 2 meg nem jön, elmaradásokat igyekszem pótolni, úgyhogy Devil May Cry 5 lesz a program.

Szada - Továbbra is az Assassin's Creed: Origins küldetéseit teljesítem szépen sorjában, az egyiptomi hangulat még mindig csábít és remélhetőleg egy darabig még így is lesz. 

Csirke - Játékra nem sok időm lesz, mivel alapból is akadnak még printes pótolnivalóim, és ezeken túl a Los Angeles-i Borderlands 3-as kalandomról is össze kell raknom egy masszív anyagot. Lélekben azonban még mindig Promethea szűk utcáin irtom a rosszfiúkat. 

Kaci - Egy nagyon kedves barátom legénybúcsúja lesz a hétvégén, és bár leutazunk vidékre, a PlayStationt azért biztos ami biztos berakom a táskába néhány kontrollerrel, hátha egy esélykiegyenlítő couch party dobja majd fel a hangulatot. De nagyon sietek haza, mert néhány elég durva monitor csücsül épp az asztalomon, amik csak arra várnak, hogy 4K 144 fpssel játsszak rajtuk dolgokat.

HP - Rám tört a retro láz, és Dreamcast címekkel pörgök, mint a Bizarre Creations féle Metropolis Street Racer, vagy éppen a Zombie Revenge, ami annyira rossz, hogy az már magával ragadó bűnös élvezet. Egy külső nézetes House of the Dead feelinget képzeljetek el, pontosan ugyanolyan rossz színészi játékkal és dramaturgiával. Csodálatos!

Kivi - Sajnos nagyon kevés szabadidőm lesz a hétvégén, legfeljebb néhány meccs Mortal Kombat 11 fér majd bele lazításként. A sztorimódot már befejeztem, de persze még így is rengeteg tartalom vár felfedezésre.

Chava - Bevackolok az ágyamba, felkattintom az olvasólámpát, és nekiesek egy regénynek. Csak azt kellene eldöntenem, hogy a Rémes regiment, A hosszú utópia és Leviatán ébredése alkotta hármasból melyiket vegyem előre. Mit javasoltok?
Ha pedig egyszer csak ráunnék - amit valószínűtlennek tartok -, folytatom a Metro: Last Lightot. Előbb-utóbb csak megpillantom a fényt az alagút végén. (Bocs!)

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)