Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk húsvétkor

|

Két adag főtt sonka és kemény tojás között bevágjuk magunkat kedvenc PC-nk, vagy konzolunk elé.

Hirdetés

Ez alkalommal máshogy telik az ünnep, mint megszoktuk, de nem hagyjuk, hogy holmi kijárási korlátozás a kedvünket szegje. Szélesre tárjuk az ablakot, beengedjük a tavasz illatait és hangjait, majd elmerülünk abban a játékban, amelyik épp alkalmas arra, hogy kikapcsoljon.

Hirdetés

HP - KarantÉNidő szempontjából tökéletes páros szórakozás lehet az Agent A: A Puzzle in Disguise, ami pont kellemesen casual, de mégis kihívást jelentő alkotás. Nyilván egy Monkey Islanden nevelkedett géniusznak kabaré, de az átlagembernek (én) pont ideális, és teljesen feleségkompatibilis kikapcsolódási forma, és a stílusa, vizuális megvalósítása is bejön. Mobilverziója is van, szóval nem kell feltétlenül a tévét stoppolni vele. Azon úgyis mindig a CoD megy...

Paca - Mélyen belemerültem a Borderlands 3-ba, 15 órám van benne, de még a felénél sem járok. Folytatom a puttyogtatást kipufogóval szerelt, kurblis, berántós fegyvereimmel, lazításképp meg pörgetem a GTA IV-et, ami sajnos nem olyan jó, mint ahogy az emlékeimben élt, de ha már belekezdtem, nem hagyom abba.

Szabi - Már nagyon vágytam egy kis The Last of Us élményre és mivel ki tudja, mikor érkezik a második rész, belekezdtem az elsőbe. Nekem ez anno kimaradt PS híján, és nem húzhattam tovább, hogy bepótoljam ezt a mesterművet. Még mindig elképesztő, hogy a Naughty Dog milyen részletekbe menően odafigyel a mechanikákra, nem is beszélve a lenyűgözően rétegelt karakterekről. Kevés játék tudja kiváltani bennem azt az élményt, hogy szinte fáj abbahagyni, mert annyira magával ragad a sztori, de ez ilyen, úgyhogy megyek is vissza, hogy folytassam Ellie és Joel történetét.

Blade - Pacához hasonlóan nálam is a Borderlands 3 és a GTA IV pörög felváltva, utóbbi szerintem még mindig a franchise legjobbja, sztori szempontjából tuti. A Deus Ex: Human Revolution kipörgetése óta viszont nagyon megjött a kedvem a sunnyogáshoz (annak ellenére, hogy régebben nem csíptem annyira a lopakodós játékmenetet), szóval maradva a nosztalgiavonaton, belekezdtem a Splinter Cell: Chaos Theorybe is. Egy 15 éves játékról beszélünk, de döbbenetesen jól tartja magát.

Csirke - Be kellene fejezni az Ori and the Will of the Wispset (most már tényleg a végénél járok), elkezdhetném a Resident Evil 3-at vagy a Final Fantasy VII-et, de a Nioh 2 egyszerűen nem ereszt, pedig már több mint 100 órát pakoltam bele. Bajok lesznek, ha ennyire ráfüggök egy játékra, úgyhogy most erőt veszek magamon, és kicsit félreteszem az Odachi katanámat. 

Gucs - Továbbra is leginkább a WoW Classic van terítéken, de előfordulhat, hogy játszom majd néhány meccset a Rainbow Six: Siege-ben is. Ezek mellett pedig az Uncharted: The Lost Legacy végigjátszását is folytatnom kellene, szóval bőven van választék.

Szada - Mivel kicsit túlpörgettem magam az utóbbi időben, most mindenképpen relaxálni fogok. Videojátékok tekintetében elképzelhető, hogy a Stardew Valley lesz a befutó (vagy a még annál is nyugisabb Banished), de nem feledkezem meg a filmekről és sorozatokról sem, folytatom a pótolnivalóimat tartalmazó listám kipipálgatását. 

Hunter - Ez egy meglehetősen zsúfolt hétvégének ígérkezik, de igyekszem majd annyi Valorant meccset belesűríteni, amennyit csak emberileg lehetséges. Sosem voltam egy nagy FPS játékos, a CS-t pedig kifejezetten nem szerettem, de ennek nagyon megfogott a tempója és a stílusa. Bőven elleszek vele az Overwatch 2-ig.

Kivi - Elkezdődött pár napja a Modern Warfare harmadik szezonja, más játék most emiatt nem nagyon érdekel a hétvégén. Újból itt van egy rakás kihívás, amikért lehet küzdeni, és a két új fegyvert is megpróbálom minél előbb megszerezni a Battle Passből.

Chava - Hirtelen felindulásból harmadjára is nekiláttam a The Wolf Among Usnak. Bár nem egyet kedvelek, sőt szeretek a Telltale játékai közül, számomra Bigby és Hófehérke neo-noir krimije képviseli a stúdió munkásságának zenitjét. Sem előtte, sem azóta nem tudta megközelíteni ezt a szintet.

Ti mivel játszotok húsvétkor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)