Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (február 4-5.)

|

Megérkezett a Wildlands bétája, amire sokan rávetették magukat, de az is talált magának szórakozást, aki nem vágyott Bolíviába.

Hirdetés

A lapzárta előtti hétvégén a szokásosnál is sűrűbb a program, igyekszünk mihamarabb bepótolni elmaradásainkat, mielőtt ostorként csapna le ránk a főszerkesztő szigora. Ennek dacára játékra is fordítunk időt, úgymond hivatásból. Az mindig jó kifogás.

Kaci - Az eredeti tervek szerint a Wildlands bétáját nyúztuk volna egész hétvégén, de mivel a gépem nem igazán barátkozott meg a bolíviai vadon lengedező növényzetével, offline irányba tereltem a szórakozást. Egy kisebb vagyonért két nagyon ritka társasjátékot is sikerült megszereznem a közelmúltban, úgyhogy összeülünk a haverokkal és elkezdjük dobálni a kockákat. Persze szigorúan csak azután, hogy leadtam a tesztjeimet a következő GameStar magazinba. Ezt a Let It Die dolgot még mindig nem tudom hová tenni.

Paca - Nagyon nem vagyok a horror műfaj rajongója, de úgy, hogy kötelességből megnéztem a Resident Evil VII első óráját, már bátrabban vágtam bele a játékba. Meglepő módon nem az zavar, hogy ijesztő, hanem az, hogy a zombik lecsapnak. Ezt folytatom, miközben gyűjtöm tovább a Renownt a Rainbow Six: Siege két új operátorára; már csak kb. 6000 kell, és mindkettőt fel fogom tudni oldani.

- A várható körök (Wildlands béta és valószínűleg kis Overwatch) mellett egy mobilos címet szeretnék kiemelni. Az utóbbi években nem nagyon telepítettem játékokat a telefonomra, de a Nintendo második próbálkozásának adtam egy esélyt és eddig meglepően jól szórakozom a Fire Emblem Heroes-zal. Az addiktív hősgyűjtögetés és szintezés mellett ugyanis a taktikai rész esetében is egészen élvezetes kihívásokat kaptunk.

Tonight - A Limbo egy nagyon érdekes és nagyon menő játék volt, szóval én nagyon remélem, hogy az Inside is az, mert az a tervem, hogy a hétvégén nekifutásból rohanok bele a PlayDead legújabb csodájába.

Nightwolf - Február 7-én, azon a csodálatos napon folytatódik a Guild Wars 2 története. Izgalmasnak ígérkezik! Addig is gyűjtögetés, lóvéfelfokozás, öcsik vakargatása és annyira királynak lenni a játékban, amennyire csak lehet.

HP - A Wildlands béta egyelőre vegyes érzelmeket keltett bennem, nagyon tetszik a hangulat és az atmoszféra, a látvány is korrekt PS4-en, de egyelőre nem látom a célt, nem érzem, hogy a GTA-Division-Far Cry vonalon terpeszkedve miben nyújt majd mást ez a játék. És idegesít az MI sutasága. Még a végén megyek vissza Resident Evil Nightmare DLC-t tolni, vagy jöhet az új CoD Zombies pálya... ez a bőség zavara. Szegény én.

Csirke - Már a Yakuza 0 vége felé járok, de továbbra is menthetetlen elcsatangolok a fő történetszál mellől a mókás minijátékok irányába. 

Chava - Válogatott szitkokat szórok a Nioh főellenségeinek fejére, de konokul kitartok és addig csiszolgatom a taktikám, míg az utolsót kis kardélre nem hányom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)