Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (február 25.-26.)

|

Exkluzív nagyágyúval, konzolos és PC-s stratégiai játékokkal, félkész címekkel, alfákkal és bétákkal múlatjuk az időt. Természetesen a befejezésre váró régi kedvencekről sem feledkeztünk meg.

Hirdetés

Fókuszban most nálunk is a Horizon Zero Dawn, a Sony 2017-es kínálatának vélhető legfontosabb darabja, amelyre kíméletlenül lecsapott az autoritását maximálisan kihasználó főszerkesztőnk és már egy ideje gőzerővel nyüstöli. Természetesen mindannyian szeretjük és becsüljük őt, de most az irigységünk erősebb. Mocsy alakú vudu-babákat szurkálunk kötőtűvel, de azért közben egy kézzel begépeljük nektek, hogy mivel is játszunk ezen a hétvégén. Igen, Mocsy is, de őt ne olvassátok, csak nagyzol.

BZ - Elvben nekem ezt a Hellion nevű űr-túlélős cuccot kéne tesztelnem, de egy napja olyan szintű bugokkal küzdök a játékban (mind teljesítmény, mind pedig a játszhatóság terén), hogy gyakorlatilag esélytelen normális bemutatót írni róla. Szóval, ha leadásig nem fog menni, akkor arról írok majd két oldalt, miért nem szabad megbízni az early access csodák 90 százalékában. Valamint GRRRRRRRRRRR.

Paca - A hétvége nagy részében családozás lesz, ami overcookedozást és PSVR-ozást jelent. Egyébként meg Gwent bétázok, fantasztikus egy játék.

Szada - A meglehetősen egyedi hangulatú Syrian Warfare tesztelése folyik majd, hogy időben elkészülhessek a teszttel és Chava ne borzolja a szemöldökét. Azt az ellenségeimnek se kívánom.

HP - How to Survive 2 tesztelés folyik gőzerővel, ami egy kellemes kezdés után épp most kezd unalomba fulladni, de azért a gyűjtögetés és a zombihentelés még kicsit azért érdekel. De közben arról ábrándozom, hogy a State of Decay 2 talán majd ügyesebben birkózik meg ezzel a feladattal. A kanapé coop azért nagyon jó móka itt is, házaspároknak kifejezetten ajánlom.

- A hétvégén két szezon között épp szünetel az Overwatch kompetitív módja, ami kiváló lehetőség, hogy gyakoroljak néhány karakterrel, akikkel még nem vagyok elég hatékony. Például megtanulhatom, hogyan is érdemes használni Ana ultiját.

Mocsy - Pörög a Horizon: Zero Dawn tesztpéldánya, még szerencse hogy a család többi része levonul vidékre farsangolni, így nem vonja el semmi a figyelmemet a bögyös, vörös dög robotvadászatáról. Az eddigi kritikák nagyon jók róla, lehet hogy ez lesz 2017 legjobb PlayStation játéka? Hamarosan beszámolok nektek róla.

Nightwolf - Remélem valaki tomporon billent a hétvégén és hirtelen felindultságomban összerakom végre a gépet, mert annak már összerakva kellene lennie, cirka három hónapja. A költözködés egyik csodája ez, kérem szépem. Akkor talán befejezném az Assassin's Creed Rogue-ot, ugyanis egyrészről határtalan élvezettel tölt el, hogy a másik oldalról cibálhatom a szálakat, másrészről pedig nemsokára annyi jóság szakad a nyakamba, hogy nem lesz időm az ilyen félbemaradt dolgokat lezárni, kábé olyan huszonhárom évig.

Tonight - A hétvégén úgy tűnik, hogy nem igazán lesz sok időm játszani, ami azért probléma, mert a napokban megjelent a Night in the Woods nevű indie különlegesség, amire én rettentően kíváncsi vagyok annak ellenére, hogy szinte semmit nem tudok róla a legnyilvánvalóbb dolgokat leszámítva.

Kaci - Teljesen beszippantott a For Honor annak ellenére, hogy még mindig csak jóindulattal mondanám magam erős közepesnek. Az Orochi már egész jól megy, de ennél kicsit többre vágyom, úgyhogy itt az ideje, hogy megtanuljak egy másik karaktert is. Mondjuk a Warlordot, amit legalább ennyien utálnak, ha nem többen

Csirke - Nincs több kifogás, most már tényleg be kell fejeznem a Bloodborne-t. 

Chava - Felváltva játszom PC-n és Xbox One-on a Halo Wars 2-vel, ami távolról sem hibátlan, mégis kimondottan szórakoztató. Kár, hogy nem olyan népszerű már a műfaj, mint tíz-tizenöt éve, és alig-alig jelenik meg valamire való RTS, mert újra kedvet kaptam hozzá.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)