Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (március 25-26.)

|

Egy messzi-messzi galaxisban, de nem abban a bizonyos másikban találtok meg bennünket.

Hirdetés

Sem idő, sem távolság, de még egy fránya megfázás sem tarthat vissza attól, hogy felfedezzük a Mass Effect: Andromedát. Néhányan már előresiettünk, a többiek később követnek.

HP - Egy kis Andromeda befigyel a hétvégén, mert egyelőre csak a kollégák benyomásait hallgattam, kíváncsi vagyok, nekem mit nyújt. Emellett még pörög a Wildlands, de sajnos már meguntam, csak céltalan lődörgök a kokacserjék között, kiégve osztom a fejlövéseket, sóhajtozva reptetem a drónt. Nem úgy, mint a kollégák...

Paca - Még messze nem merítettem le a Mass Effect: Andromeda trial idejét, úgyhogy szerintem a hétvégén ebben merülök el. Meg a Rainbow Six: Siege-ben, mert Bronz I-ből sikerült feljutnom Silver II-ig, ahol már a csapat 5 tagja közül rajtam kívül legalább 1 kommunikál, és nem húzzák be a lyukas falaimat. De még azért mindig nem az igazi az élmény. 

Hunter - Mass Effect: Andromeda. A következő néhány hetet valószínűleg ezzel fogom eltölteni, mert kifejezett célom, hogy az összes bolygót 100 százalékosan élhetővé tegyem, megcsináljam az összes mellékküldetést, és felfedezzek mindent, amit lehet. Két bolygó között meg Super Mario Runozok, mert még az első 4 pályán sem sikerült összeszedni az összes színes érmét. Annyi dolgom van...

BZ - Egy "gyors" Bécs-Szeged utazás és csodálatos barátok meglátogatása a program, ezért most csak nagyon óvatos játék fér bele. Nemrég a szokásos "szedjünk elő egy random retró kedvencet, és toljuk végig" sorozatban előkerült a CENTURION című csoda úgy '89 tájáról. Még mindig bitang nehéz, Európa nagy része már az enyém, de a Kelet és Afrika még elég sok gondot tud okozni.

Nightwolf - Eszeveszett pótlást pötyögtetek le az elkövetkezendő hónapokban. Jelenleg az Uncharted második részénél tartok a The Nathan Drake Collectionben, és minden dicsőítő óda, amit már oly rég megénekeltek róla, az utolsó betűig igaz. Illetve van meló is... Skandináv földön rohangálok egy szál tunikában, miközben befagy a popsim is a Vikings: Wolves of Midgardban.

Kaci - Mocskos kis goblinként kergetem továbbra is a csillogó dolgokat a Styx: Shards of Darknessben. Magas nehézségi fokozaton bizony lopakodni kell, mert ha észrevesznek, akkor azonnal vége a kalandnak, de így is rátettem már a mancsom néhány értékes dologra.

Tonight - Már gyakorlatilag az első bejelentés óta érdekel a Firewatch és ha ezen a hétvégén nem is lesz feltétlenül rá időm, az elkövetkező napokban mindenképpen szeretnék belevágni ebbe a nagyon egyedinek tűnő kalandba.

Csirke - Csodálatos kis feleségem meglepett a Horizon Zero Dawnnal, úgyhogy ezen a hétvégén robotdinókra fogok vadászni.

Chava - Egy makacs vírus legyűrt, ezért nem épp ideális körülmények között (láztól forró homlok, csöpögő orr, fájó torok, fényérzékeny szemek stb.) kerestem fel a szomszédos galaxist. Ráadásul az élmény egyébként sem felhőtlen, mivel a Mass Effect: Andromedát érintő kritikák legtöbbje nem alaptalan.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)