Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Lapzárta, EA Play és E3 előtt épp kapóra jött a pünkösd. Így pihenünk mi.

Hirdetés

Aki tud, az most lazít, mert cudar idők jönnek. No nem mintha annyira bánnánk.

Kaci - Sajnálom, menthetetlen vagyok. Kizárólag a PlayerUnknown's Battlegroundson jár az agyam, cikkírás közben is arra gondolok, hogy melyik városba fogok ugrani, ha végre letelik a munkaidő. Annyira jól sajnos még nem megy, mint a videón látható srácnak, de így 100 óra után már egész magabiztosan kezelem a legtöbb fegyvert, és csak remélni tudom, hogy ez a statisztikán is meglátszik mostantól, hogy törölték az eddig elért eredményeket.

Paca - Még mindig nem döntöttem el, belekezdjek-e végre a Mass Effect: Andromedába, de a hosszú hétvége tökéletes lenne erre. Ha nem, az Xbox Game Pass kínálatából fogok válogatni, van pár exkluzív elmaradásom, amit 2500 forintért nagyon szívesen pótolok.

Mocsy - Nagyon sok cikket kell megírnom a hosszú hétvégén, de a Galaxy of Heroes küldetéseket és raideket mindenképpen letolom. A gyerekekkel meg rendezünk egy pompás családi Injustice 2 bajnokságot. Gyakorolnom is kell, mivel már mindkét fiam jobb nálam bizonyos karakterekkel, itt az ideje megmutatni hogy még mindig én vagyok a falkavezér.

BZ - Csak vasárnap este indulunk haza Tajpejből, bár a Computex szombaton bezár. Viszont még sok videót kell összevágni és sok cikket megírni arról, amit láttunk, hallottunk és tapasztaltunk, szóval lesz dolgunk bőven idekint. Épp ezért a játékot erre a hétvégére még kihagyom, viszont igyekszem minél több mindenfélét felfedezni, és ha lehet, megmutatni a Computexről, valamint Tajpej egyéb érdekességeiről. Van is egy szép lejátszási lista a PC World YouTube-csatornáján, már elég erős adag friss videó gyűlt fel benne, nézegessétek jól.

Nightwolf - Az Uncharted 4 után mégis mivel játsszak? Minden jelenete tökéletes! Szeretném, hogy sokáig megmaradjon az íze a számban, a mozgalmas és megragadó pillanatai a szememben, ezért nem hiszem, hogy átmosom ezt most egy másik játék élményével. Csupán a meló miatt fogom elővenni a Perceptiont, de máris rázza az idegszálaimat.

Csirke - A Tekken 7 sztorimódját pörgetem és közben vadul jegyzetelek. Lassan kezdem megjegyezni, hogy ki kinek az apja, fia, unokája, nagyapja, fogadott fia, vagy éppen féltestvére.

- Ahhoz képest, mennyire sablonosan indult a Dawn of War III kampánya, a sztori második felére néhány egészen érdekes csavart dobott be a Relic, úgyhogy a hétvégén megpróbálok Macha, Angelos, Gorgutz és a többiek sztorijának végére járni, mert érdekel, mi lesz a végkifejlet. Amellett, persze, hogy az Overwatch-dobozokat is farmolgatni kell, amíg tart az event.

Szada - Éppen az Assassin's Creed: Last Descendants könyvtrilógia első kötetét olvasgatom (lesz majd róla csecse írás a Puliwoodon), amely meghozta a kedvemet az Assassin's Creed: Rogue-hoz, az ugyanis eddig valamiért kimaradt az életemből. Remélhetőleg most pótolni tudom.

Tonight - Jó sokat vártam vele, de végül csak nekiláttam a Batman: Arkham Origins végigjtászásának. Igazából akármennyire nagy rajongója vagyok a karakternek, nem tudom, hogy meddig fogok kitartani mellette, mert eddig nem mondanám, hogy hozza az Arkham City szintjét.

HP - A retro élvezetekbe ugrok fejest, felváltva pörög a Sky Force Anniversary és a Wipeout Omega Collection PS4-en, mindkettő tökéletesen képes kiüríteni az agyamat, tágas semmi dobozt formázni, amiben kényelmesen töffedve, néha pedig emelt hangon anyázva vetem alá magam a klasszikus játékélménynek.

Chava - Elkezdtem a Telltale-féle Walking Dead harmadik évadát, s bár kezdetben zavart, hogy Clementine-t lefokozták mellékszereplővé, hamar megbarátkoztam Javierrel. Most azon fáradozok, hogy megóvjam és egyben tartsam mindazt, ami a családjából megmaradt, de tartok tőle, hogy ezúttal kevés lesz a kincstári optimizmus.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)