Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lapzárta után indián nyári napsütéssel, madárcsicsergéssel és játékokkal teli napok elé nézünk.

Hirdetés

Hiába a tengernyi új cím, sokan még mindig képtelenek elengedni a Destiny 2-t. A többiek orkokat, zombikat, begőzölt robotokat trancsíroznak fel, esetleg polgárt pukkasztanak, vagy sereget vezetnek.

HP - Mi bajom lehet, ha nekivágok a South Park: Fractured but Whole-nak? Elviszi a hétvégémet? Bedarálja az agyam? Vállalható áldozat...

Gócza - Sziasztok, Gócza vagyok és függő! Az egész szeptember 6-án kezdődött, amikor egy előző káros szenvedélyem felturbózott változata jelent meg a piacon. Azóta sokszor társaságban, de számtalanszor egyedül is csak ennek élek. Kevesebbet alszom és a családommal sem tudok annyit időt tölteni. A Destiny 2 lett szabadidőm minden percének ura. Így ezen a hétvégén is nagy mosollyal az arcomon ugrok fejest a raidbe, hisz már csak az hiányzik a heti kihívásokból és persze pár kör Iron Banner is befigyel majd.

Csirke - Ezen a héten a Destiny 2 Iron Banner eseményében egy leírhatatlanul gyönyörű páncélszettet lehet megszerezni, úgyhogy én bizony addig fogom farmolni az ehhez tartozó engramokat, míg teljes vértezetbe nem öltöztetem a karakteremet.

Paca - Pihenőt tartok a Destiny 2-ben, és belekezdek végre az új South Park játékba. A barátnőm mindig meséli, hogy milyen traumákat élt át az első résznek köszönhetően (nyilván akkor ült le mellém, amikor épp Mr. Furkó végbelében próbáltam megmenteni a verébherceget, vagy valami ilyesmi), úgyhogy most inkább bezárom az ajtót. Bennem 20 évad után már nem tud lelki törést okozni még egy kis Trey Parker-Matt Stone-féle humor, de őt megkímélném inkább.

Flatline - Kezitcsókolom mindenkibe! Mivel dolgoztam a Surge-ön, ezért kaptam egy példányt belőle és csak most lesz időm belenézni... Nem számítok sokra, de legalább szép lesz remélem. Mindenki vigyázzon magára és szerettei testi pékségére. Millió puszik!

- Még tavasszal azzal a konkrét szándékkal tettem félre az Overwatchot, hogy most aztán minden, korábban halogatott játékomat végigjátszom, aminek nyilván csak a töredéke valósult meg. A Halloween Terror visszatérésével pedig a maradék akaraterőmet is felőrölte a Blizz és elérték, hogy visszatérjek a lövöldéjükhöz. Kell az a kalóz Ana skin (is).

Kaci - Nagyon vártam a Middle-earth: Shadow of Wart, úgyhogy nem is kérdés, hogy ezt fogom nyúzni egész hétvégén. A sztoriban még semeddig nem jutottam, de már legalább 50 ork kapitánynak csaptam le a fejét. Fejlesztések nélkül is nagyon élvezem a harcot, de a gamescomon bemutatott demóban elképesztő dolgokat csináltak, úgyhogy rámegyek a fejlődésre, és én leszek az urukok legdurvább rémálma.

Nightwolf - Olyan idegszálakat cibálgat a Total War: Rome 2 az agyamban, amikről eddig nem is tudtam. De nem adom fel a spártai legényekkel, nem én, még ha úgy kell üvöltenem a monitor előtt, mint Leónidasznak.

Mocsy - A Galaxy of Heroes egyre jobban megy, naponta bizony többször is rápillantok minden idők egyik legjobb mobiljátékára. Észveszejtő iramban jön ki rá az új tartalom, alig győzzük szusszal az új Star Wars karakterek megszerzését. A Play Anywhere lehetőségnek köszönhetően Xbox One után végre PC-n is ránézhettem a Middle-earth: Shadow of War akciójátékra, korrekt PC-s port, mondanom sem kell, hogy melyik platformon néz ki jobban.

Chava - Pokrócba burkolózva, forró mézes teát szürcsölgetve császkálok Union városkájának utcáin, miközben akkorákat tüsszögök, hogy a szomszéd utcában is hallani. Becserkészem az Evil Within 2 zombi-szerű rémségeit, hogy vasat, ólmot és más fémeket juttassak a szervezetükbe a doki tanácsára.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)