Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Remek játékokkal és ráadás pihenőnappal búcsúztatjuk a vénasszonyok nyarát.

Hirdetés

Néhányan kiélvezik a hosszú hétvégét, míg mások munkával töltik. Ilyen az élet mifelénk.

Hirdetés

Csirke - Teljesen beszippantott a Middle-earth: Shadow of War, imádom minden percét. Mordor minden szegletét fel akarom fedezni, ezért elég lassan haladok, de ez nem baj, hiszen semmiképpen sem szeretném elkapkodni ezt a kalandot.

- Hiába agyaltuk már meg számtalanszor Junkenstein doktort, még mindig megpróbálja elfoglalni azt a nyamvadt kastélyt, úgyhogy a hétvégén valószínűleg marad az Overwatch kikapcsolódás gyanánt.

Paca - Vidékre utazás van kilátásban, úgyhogy iPaden fogok SimCityzni, Real Racing 3-azni, RollerCoaster Tycoon Touchozni, Family Guy: The Quest for Stuffozni, és hasonló, időrabló elfoglaltságokat végezni.

Tonight - Nemrég egy ingyenes hétvégével egybekötve erősen le volt árazva az Overwatch, én pedig hirtelen felindulásból fogtam magam és bezsákoltam egy példányt. Nem mondanám, hogy a legprofibb játékos vagyok a vidéken, de így is remekül szórakozom már csak azért is, mert emlékeztet arra az időre, amikor a Team Fortress 2 még nagyon jó volt.

Kaci - Szerettem volna befejezni a Middle-earth: Shadow of Wart, mire megjelenik a Destiny 2 PC-re, de 20 óra után még mindig a játék legelején vagyok. Nem mintha ez probléma lenne, hiszen elképesztően élvezem, és valószínűleg a hétvégén is futószalagon érkeznek majd a lehullott ork fejek Sauron elé, de már biztos vagyok benne, hogy Taliont kénytelen leszek jegelni egy kicsit, ha befut a Bungie játéka.

Nightwolf - Guild Wars 2: Path of Fire! Nem csak ezen a hétvégén! Kérlek hozzatok kaját, mert nem találok vissza a sivatagból. Mire kettőt szuszogtam, a raptorom úgy bevitt a világ közepébe, mintha nem lenne holnap. Oda vagyok érte és még van négy hátas jószág, akiket be kell cserkésznem. Az ötödik griffmadár kemény dió lesz, ahogy hallottam.

Chava - Hol a The Evil Within 2 világító szemű zombijait (tudom, nem zombik, hanem Fallenek, vagy bukottak, ha így jobban tetszik) kerülgetem, hol pedig bélgázokat eregetek a South Park: The Fractured but Whole az éjszaka sötétjénél is feketébb palástba burkolózó "szuperhőseként". Mikor épp mihez van kedvem.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)