Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nehéz választás elé állítottak bennünket: oázisokkal pettyezett végeláthatatlan homoksivatag, vagy nácikkal teli Amerika. Vajon hogy döntöttünk?

Hirdetés

A legkeményebbek ezekben a percekben is a Chio Mozdulj Gamer halloweeni túráján küzdik magukat előre, de a friss játékmegjelenéseket elnézve azok sem fognak unatkozni, akik inkább a négy fal között töltik a hétvégét. 

Hirdetés

HP - Pont annyira jó móka a nácik irtása, mint amilyenre emlékeztem az első részből. A sztori pedig kicsit talán komorabb, furcsa elegy számomra így ez, de a Wolfenstein II merész, feszeget manapság is fontos társadalmi, szociális témákat, de valahogy mégsem fut át teljesen szirupos népnevelésbe. Persze messze még a vége, de eddig nagyon élvezem.

Paca - November eleje nagyon pörgős lesz rendezvények és játékmegjelenések szempontjából egyaránt, úgyhogy ezen a hétvégén még megpróbálom kiélvezni a viszonylagos nyugalmat. Tökéletes ehhez a Wolfenstein II: The New Colossus, nácik arcát fogom begyűrni a koponyájuk hátsó részébe.

Chava - Alig néhány hete játszottam újra a MachineGames-féle Wolfensteineket (sajnos nincs annyi fölösleges szabadidőm, hogy a korábbiakra is sort kerítsek megint), ezért viszonylag friss emlékekkel vágtam bele a folytatásba. Azt még nem tudom, hogy nagyobb-e, de kétségtelenül szebb, jó ötlet volt id Tech 6-ra váltani. Bár még csak az elején járok, túl vagyok már néhány drámai, mi több sokkoló pillanaton, de szerencsére nem veszett ki teljesen a játékból az első részre jellemző humor. A baltának és a többi játékszernek köszönhetően pedig még sosem okozott ekkora örömet nácik lemészárlása.

Szada - Folytatom a Divinity: Original Sin 2-t, de szemet vetettem a Middle-earth: Shadow of Warra, a South Park: The Fractured but Whole-ra és a Wolfenstein II: The New Colossusra is, szóval valamelyiket biztosan be fogom szerezni a napokban. A PC-s Destiny 2-nek sajnos várnia kell, de ami késik...

- Úgy éreztem, hogy valami nyugisabb játékra van szükségem, így nemrég beszereztem a Stardew Valleyt, ami eddig maximálisan hozza azt a zent, amit vártam tőle. Illetve természetesen pörög az Overwatch halloween továbbra is.

Csirke - Egyiptom titkait kutatom az Assassin's Creed Originsben, ami egyelőre minden korábbi várakozásomat felülmúlja. Valóban sikerült új életet lehelni a sorozatba, az új rész már inkább akció-szerepjátéknak tekinthető, és ez végtelenül jól áll neki. Csak azokat a fránya technikai bakikat illene minél előbb orvosolni...

Nightwolf - Tyria nem enged! Valószínűleg hétvégén rámegyek a sztori befejezésére és aztán jön a griffmadár kipörgetése, de mellette megleptem magunkat a PS4-es Witcher 3 fullra pakolt csomagjával, amiben minden kiegészítő meg DLC izé benne van. Igaz, számítógépen az alapjáték már ott figyel a rendszeren és pötyögtem is vele, de kanapéból, nagy tévé előtt, kólával gazdagított jobbomon és csipszekkel megszentelt balomon azért mégiscsak élvezetesebb.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)