Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egyszerre érkezett meg az Xbox One X és a Call of Duty: WWII a szerkesztőségünkbe. Ezzel minden tervezett hétvégi programunknak lőttek, de nem bánjuk.

Hirdetés

Kaci - Kicsit megcsúsztam a dolgaimmal (miért van az, hogy minden hétvégi ajánlóba ezt írom?), úgyhogy szeretném mihamarabb leadni a printes anyagaimat, hogy rávethessem magam a Call of Duty WW2-re. Vasárnap emellett lesz még egy Xbox One X launch party is az Árkádban, ahová jó lenne kinézni. Na majd meglátjuk, mennyire jó ez az új CoD.

Somi - Ismerkedem az új hősökkel Dota2-ben. Látom már, hogy Dark Willow kb. kötelező pick lesz minden meccsen.

Szada - Nem nagyon lesz idő a játékra a hétvégén, de ha mégis, akkor lehet, hogy kicsit visszanézek a World of Tanksbe egy-egy meccs erejéig, rengeteg újdonság került bele, mióta utoljára elindítottam. 

Paca - Pénteken indokolatlanul rácsúsztam a Family Guy flipperre az Arcadián, úgyhogy a hétvége további részében távol tartom magam tőle, mert sokkal több hasznos dolgot tudok csinálni, mikor nem játszom... flipperrel. Egy kis karácsonyidísz-vásárlás (néha már Mariah Carey hangjára riadok verejtékezve) után megpróbálok annyi időt belepakolni a Call of Duty WWII multijába, hogy biztosan el tudjam dönteni, jó-e, vagy sem. Eddig még inkább tetszik.

HP - Az Xbox One X képességeit próbálgatom, ahelyett, hogy haladnék a printes anyagaimmal (Mocsy és Chava pokrócba tekernek majd és megrugdosnak), de egy 2-3 órás játéknézegetés után úgy látom, hogy végre sikerült az a konzolt kiadnia a Microsoftnak, amit valóban lehet új generációsnak nevezni a 360-hoz mérten. Sokkal simábban fut minden, még azok a címek is, amelyek nem kaptak patchet, és (eddig csak a Forza 7-et sikerült megnézni rendesen) a felturbózott játékok tényleg elképesztően néznek ki 4K-ban. Mivel én konzolon szeretek játszani, nem csoda, hogy meg vagy győzve, és már nem csak az exkluzívok miatt fogom bekapcsolni a gépet.

Csirke - Szívem szerint visszatérnék az ókori Egyiptomba, hiszen az Assassin's Creed Origins kampányának befejezése után is rengeteg tennivaló maradt még. Első azonban a kötelesség, így félelmet nem ismerve vetem magam a Call of Duty: WWII zombijai közé.

Chava - HP-hoz hasonlóan én is az Xbox One X-et vizslatom, megnézem 4K tévén azokat a játékokat, amelyekhez már befutott a szépségtapasz. A Rise of the Tomb Raiderrel kezdtem, és rajta is maradtam, szóval egyelőre fogalmam sincs, hogy és mikor írom meg a még hiányzó tesztjeimet, illetve pótolom be a Stranger Things második évadát.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)