Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Célegyenesben az év utolsó GameStar magazinja, de előtte még van egy hétvégénk, amivel többé-kevésbé szabadon rendelkezhetünk. Ami azt illeti, inkább kevésbé.

Hirdetés

Bár lélekben már mindenki az ünnepekre készül, azért a decemberi GameStar magazinnak is el kell még készülnie. Persze a temérdek munka mellett is megpróbálunk azért szakítani egy kis időt a kötetlen játékra is. 

Hirdetés

Paca - Azt sem tudom épp, hol áll a fejem, mert kicsit elszámoltam magam azzal kapcsolatban, mennyire lesz könnyű a PlayIT utáni időszak. Vár még rám pár teszt, viszont nagyon rákaptam a Rainbow Six: Siege-re ismét, és szeretném valahol Gold I - Gold II környékén befejezni a jövő héten végződő szezont - mivel most Gold III-ban vagyok, ez elméletben nem lesz olyan nehéz, gyakorlatban meg a csapaton is múlik.

HP - Még mindig az Assassin's Creed Origins világában baktatok, és annak ellenére, hogy a történet nem temet maga alá, nagyon élvezem a játékot. Teljesen korrekt, változatos élmény, sok órát lehet belepakolni, de nem eszetlen gyűjtögető életmóddal. Engem megvett ismét a széria, még akkor is, ha az Év játéka szavazásnál egészen biztos, hogy nem ide teszem majd az X-et.

- Miután ennyien kezdtek a csapatból megint Rainbow Six Siege-ezni, én is megint letöltöttem a lövöldét, igaz én lényegesen régebben játszottam utoljára, úgyhogy egyelőre csak az új pályák memorizálásánál és a régiek felfrissítésénél tartok. A Theme Parkon például még elég nehezen igazodom ki.

Csirke - Rengeteg printes anyagot kell leadnom, de ha sikerül szépen haladnom a tesztekkel, akkor azért ma este Kaci és daev társaságával kipróbálom a Blood Rage-et. Erről a társasjátékról is írnom kell a decemberi GameStarba, úgyhogy tulajdonképpen ez is munka lesz.

Tonight - Már 2009 óra kitartóan vártam a The Last Guardian megjelenését és nem tagadom, hogy fontos tényező volt abban, hogy a PlayStation 3 mellett döntöttem akkoriban. Végül a PlayStation 4-en sikerült megjelennie ennek a rendkívül ambiciózus és érdekes játéknak és habár elismerem, hogy nem tartom közel sem tökéletesnek, mindenképpen megérdemel egy végigjátszást, amit a hétvégén remélhetőleg be is tudok fejezni.

Szada - Úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát a Destiny 2 PC-s változatának trialjával, hátha beszippant annyira, hogy beruházzak a teljesre. Meglátjuk.

Chava - Már egy hete nyomom az ágyat influenza miatt, makacs egy jószág. Mindenesetre igyekszem összekaparni annyi erőt, hogy megírjam printes tesztjeim legalább egy részét. Pihenésképp a frissen debütált misztikus német sorozat, a Dark epizódjait nézem. Érdekesebb, mint reméltem, és nyelvgyakorlásnak sem utolsó.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)