Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Előkarácsonyi hangulatban esünk neki kedvenc hobbinknak, ha már úgy esett, hogy ránk köszöntött a hétvége.

Hirdetés

Se robotdínók, se nácik, se kerge nyulak nincsenek most biztonságban, de még a sithek és a jedik is remegve húzódnak vackukra, mert senkit sem kímél a pihenni vágyó gamestaros horda.

HP - Lehet, hogy rengeteg AAA cím várja azt, hogy bepótoljam, de ha megjelenik egy Sky Force, akkor nekem végem van. Nem tudom, mit zabálok ennyire ezen a szérián, de magával ránt teljesen. A Sky Force Reloaded most az életem, ez van.

Szada - Mivel szombaton csapatépítőre megyek a puliwoodos srácokkal, vasárnap pedig vendégeket várunk, ezért valószínűleg nem nagyon jutok oda se a PC, se a PS4 elé, így lehet, hogy a vonatút alatt ránézek a Trónok harca mobiljátékra, a Game of Thrones: Conquestre. Mi baj lehet belőle?

Paca - Pont, mire megjelent a Wolfenstein 2 első DLC-je, sikerült elkezdenem az alapjátékot, és valami eszméletlenül zseniális, merész, új, fantasztikus és méltatlanul alulértékelt. Csak sajnos a játékmenet nem túl jó, le kellett vennem a nehézséget a minimumra, mert sosem tudtam, mi öl meg éppen, és a fegyverkezelés is hagy kívánnivalót maga után. Folytatni fogom a hétvégén, illetve megnézem, milyen lett a téli Carentan a CoD WWII-ben.

- A tervek szerint a hétvégén röhögésből és taktikázásból nem lesz hiány, hiszen az étlapom első oldalán a Mario+Rabbids: Kingdom Battle szerepel.

Csirke - Folytatom a nagy téli bepótlós maratonomat. Itt áll előttem a Wolfenstein II, de nekem a The Old Blood, sőt még az első rész is kimaradt, így ezzel kezdek, aztán haladok szépen sorjában.

Tonight - Ezen a hétvégén ismét egy PlayStation 4 exkluzívval folytatom a platform feltérképezését a Horizon: Zero Dawn képében. Habár nem lettek annyira elsöprő sikerek, én szerettem a Killzone második és harmadik részét, persze azért még engem is meglepett, hogy mennyire elrugaszkodott a komfortzónájától a Guerilla Games, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire állják meg a helyüket ebben a műfajban.

Hunter - A karácsony környéki időszakot rendszerint MMO-kban töltöm, és ha már Star Wars szezon, akkor Star Wars: The Old Republic. Van pár karakterem amivel lemaradtam az elmúlt fél év tartalmi frissítéseiről, szóval most pótolom, amit lehet, aztán megyek az Overwatchba karácsonyi skineket farmolni.

Chava - Mivel a Battlefront II kampánya finoman szólva nem nyerte el tetszésemet, és ezen a Resurrection DLC sem tudott változtatni, máshol keresem az ízlésemnek megfelelő Star Wars sztorit. Visszatérek a Knights of the Old Republichoz, meg a többi gyöngyszemhez és várom, hogy egy jobb kiadóhoz kerüljenek a jogok, amelyik nem olyan beszari, mint az EA.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)