Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kalózkodás, kártyavetés, földművelés és erőszak minden mennyiségben, így kapcsolódik ki a szerkesztőség.

Hirdetés

A hétvégi extrém hideg elől a GameStar szerkesztőségének tagjai az otthon melegébe menekültek, ahol természetesen mindenki szán egy kis időt játékra is. 

HP - A Metal Gear Survive első 2 órája után elhatároztam, hogy inkább valami mással fogok játszani. Talán a Get Even megnyerő hangulata majd helyreteszi a lelkemet, egyelőre - közepes kivitelezése ellenére - nagyon bejön az atmoszférája.

Kaci - Rengeteg tervem volt a hétvégére, aztán a Microsoft bejelentette, hogy megint lehet tesztelni a Sea of Thievest. Úgyhogy horgonyt fel, irány a tenger!

Paca - Igyekszem olyan mélyen elmerülni a Metal Gear Survive-ban, ahogy csak lehet, és közben nem megpusztulni a grindban.

Csirke - Amíg várom, hogy végre kapjak egy kulcsot a Magic: The Gathering Arena zárt bétájához, remek kártyás elfoglaltság lesz egy kis Fable Fortune.

Szada - Befejeztem a The Last of Us-t és imádtam minden percét. Alig várom a folytatást, addig pedig végigjátszom a The Left Behind kiegészótőt is.

Gucs - A héten megvettem a Hand of Fate 2-t, mert jól elvoltam az első részével, és azt hallottam, hogy a folytatás még jobb lett. Első ránézésre tényleg jónak tűnik, úgyhogy ha lesz időm a hétvégén, akkor egy kicsit jobban beleásom magam a kártyás kalandba.

RG - Hasznát veszem a diplomámnak, és erőgépeimmel, valamint művelőeszközeimmel tengelyig merülök a Pure Farming 2018-ba, hogy aztán tapasztalataimat kétoldalnyi terjedelem erejéig minden fogékony pixelfarmerrel megoszthassam. Továbbá ellátogatok a BarCraft Szegedbe, amiről szintén olvashattok, illetve elmegyek az iskolabálba, amiről viszont nem írok egy sort sem, mert nem játékos rendezvény, sokkal inkább házastársi kötelesség elkísérni a feleségem. Ez van, ha az embernek fontos a családi összetartás (magyarul papucs).

mazur - Újra elővettem a Horizon: Zero Dawn-t (nem is értem, korábban miért hagytam félbe) és újra bele is estem... még mindig elképesztően szép és még mindig nem tudom megunni a harcokat és a kalandozást. És még a fő sztorival se végeztem, utána jön még csak a DLC! De ha már túl nagy királynak érzem magam, akkor majd házhoz megyek egy kis megalázásért a PUBG-be.

Hunter - Engem ért az a szerencse, hogy tesztelhetem a Sword Art Online: Fatal Bullet PC-s változatát, úgyhogy a hétvége nagy részét szinteződéssel és küldetések darálásával akarom tölteni. Állítólag van a játékban egy rejtett misszió Kiritóval, amit ha teljesítek, akkor hozzáférhetek a pisztoly/kard kategóriás fegyverekhez. Éppen ennek a felkutatásával vagyok elfoglalva.

Kivi - Rohangálós hétvégém lesz, így most kicsit kevesebb időm jut majd játékra. A Call of Duty WWII multiplayerébe viszont beugrok néhány körre, illetve az ESL One Katowice Dota 2 meccseit fogom nézni a szabadidőben.

Mocsy - Alig fejeztem be a Kingdom Come: Deliverance kalandjaimat Bohémiában máris fejet ugrok a Civilization VI új kiegészítőjének a hódításaiba. Remek móka, klassz újításokkal, viszont iszonyú időigényes, pont mint húsz évvel ezelőtt.

Nightwolf - Ha lesz rá érkezésem, akkor szemügyre veszem a Don't Starve alkotóinak új, még hegesztés alatt álló játékát, a Oxygen Not Included csodát, amiről már most sok kellemes mondatot lehet olvasni.

Somi - Epekedve várom a MuHa Games újabb fejlesztői update híreit, ugyanis szépen haladnak a Thea: The Awakening következő részével, ami a Thea2: The Shattering névre hallgat. A kalapozás nagyon jól sikerült Kickstarteren, és elnézve a fejlesztés infóit, újabb remek RPG-alapú stratégiai játékot fogunk kapni. Egyszer valamikor, ha készen lesznek. Ennek apropóján elő is veszem az első részt.

Chava - Megállíthatatlan úthengerként gyűrt maga alá az Age of Empires: Definitive Edition pórusaiból áradó nosztalgia. Millió más dolgom lenne, de inkább egész seregeket térítek az igaz hitre papjaimmal, és nem nyugszom addig, míg az ókor összes birodalmát uralmam alá nem hajtom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)