Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Napsütéses, játékban gazdag napok elé nézünk most, hogy végre nyomdába tuszkoltuk a márciusi GameStart, akárhogy is tiltakozott.

Hirdetés

Serényen pótoljuk a pótolnivalót, de friss megjelenéseknek is adunk esélyt, elvégre valamivel etetni kell az örökké éhes nyomdagépet.

Paca - Megjelent végre a Pit People teljes változata, úgyhogy belevetem magam a hétvégén. Már akkor is nagyon szerettem, amikor még csak korai hozzáféréssel volt elérhető, kíváncsi vagyok, mi lett végül belőle.

Szada - Valamiért kedvet kaptam a Heroes of the Stormhoz, így kicsit félrerakom a PlayStation 4-es címeket és ha lesz időm a családi elfoglaltságok mellett, akkor lezavarok pár kört a blizzardos karaktereimmel. Kíváncsi vagyok, hogy Sonyán mennyit változtattak a legutóbbi frissítéssel.

HP - Tördelem kezeimet, mert a műfaj hatalmas rajongójaként eddig kimaradt a The Last of Us, és most pont a hét végére fejeztem be DLC-vel együtt. Óriási élmény volt, az egyetlen jó dolog abban, hogy eddig nem játszottam vele az, hogy most ilyen óriási élmény lehetett. Kötelező darab.

Hunter - A héten nem volt időm nekiülni, úgyhogy vagy szombaton, vagy vasárnap végigjátszom a Life is Strange extra epizódot, aztán végignézem a Jessica Jones második évadát. Ez egy ilyen csajos hétvége lesz.

Gócza - A Bloodborne iránti sosem múló szerelmem ismét fellángolt és arccal a platina trófea felé elkezdtem felfedezni a chalice dungeon-öket. Már közel járok Queen Yharnamhoz és remélem a hétvégén össze is mérhetem vele az erőmet.

Gucs - Voltak kétségeim az Outbreak játékmód kapcsán, mert a Rainbow Six Siege játékmenetéhez szerintem nem nagyon illik ez az egész, de annak ellenére, hogy gyakran eléggé kaotikussá válik a szörnyek elleni harc, meglepően szórakoztató ez a kis co-op cuccos, úgyhogy többek között ez fog pörögni a hétvégén.

Csirke - Rám fér most egy kis önfeledt kacagás és kendőzetlen humor, úgyhogy a hétvégén mindenképpen sort kerítek végre a South Park: The Fractured But Whole-ra.

Kivi - Nekiesek a The Order: 1886-nak - régebbi cím, meg a sztori is rövid, de egy végigjátszást azért megérdemel. A viktoriánus kori Angliát egyébként is kedvelem. Illetve megpróbálom ledarálni a Jessica Jones második évadát, remélem legalább olyan jó élmény lesz, mint az első szezon volt.

Nightwolf - Szomorú vagyok, mert Ciri történetét még a hétvégén valószínűleg lezárom (nagy sóhaj). De az unokaöcsém szavai bátorítóan paskolgatták a vállamat, miszerint a két kiegészítő is nagyon oda karmol majd. Ezért nem lógatok semmit, tovább dübörög a Witcher 3.

Chava - Végeztem a Jessica Jones második évadával, valamint befejeztem a Life is Strange bónuszepizódját, ezért a listámon szereplő következő tétellel ütöm agyon az időt. Pár éve már volt szerencsém a The Raven kalandjátékhoz, kellemes emlékeket őrzök róla. Kíváncsi vagyok, mennyi energiát fordítottak a remasterre.

Kaci - Megjelent végre a Warhammer: Vermintide 2, a haverokkal rá is vetettük magunkat a kooperatív patkánykaszabolásra. Eddig meglepően nehéz a cucc, eléggé helyre lettünk téve az első néhány pályán, de azért nem adjuk fel.

Most pedig rajtatok a sor, hogy elmeséljétek, mivel töltitek a hétvégét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)