Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a V4 idején

|

Fókuszban a V4 Future Sports Festival, azaz bárhova nézünk, játékokat látunk.

Hirdetés

Dübörög az első V4 e-sportbajnokság Csehország, Lengyelország, Szlovákia, és persze hazánk legjobbjaival a főszerepben. Csapatunk egy része a helyszínen tartózkodik, de a többiek is jellemzően munkával foglalják el magukat.

Paca - A hétvége most sokunknak a munkáról szól: a csapat egy része a V4-en tartja a frontot, egy másik része meg a GSO-t terelgeti serényen. Én a másik része vagyok, úgyhogy nem tudom, mennyi idő jut majd játékra, de egy kis Burnout Paradise Remastered-re szakítok időt.

Kivi - A hétvége nagyobb részét a V4-en töltöm, úgyhogy játszani főleg azokkal fogok, amiket ott ki tudok próbálni. Otthonra egy kis Forza Horizon 3-at tervezek, mert továbbra sem tudom megunni (és feszülten várom a mielőbbi FH4 bejelentést).

Gucs - Hiába lett ennyire felkapott a Fortnite: Battle Royale, szerintem a PlayerUnknown's Battlegrounds játékmenete még mindig szórakoztatóbb, úgyhogy ha lesz valamennyi szabadidőm, akkor biztosan le fogok játszani majd néhány meccset a hétvégén.

Somi - Aki egy igazán hangulatos játékkal lazítana, annak ajánlom a Where The Water Tastes Like Wine című csodát. Ebben a szutyok időben, pont erre van szükség. A zenére külön felhívnám a figyelmet, egyszerűen gyönyörűséges.

Szada - A harmadik fejezettel befejeződik A katedrális alapján készített videojáték, a Ken Follett's The Pillars of the Earth, nekem pedig az első sorba szól a helyem a fináléra. 

HP - A V4-en a GameStar és a Mozdulj Gamer varázsában élek, és ha már pörög a laser tag, akkor pihenésnek mindig jöhet egy kis FPS élmény otthon is. A Call of Duty: WWII kampányát még be kellene fejeznem, mert érdekel a kifutása, de egyelőre a Sky Force Reloaded pörög. Őrülten zseni az a játék, vagy én vagyok már teljesen idióta, szabadon eldönthető.

Csirke - Próbálok gyorsan a South Park: The Fractured But Whole végére érni, mert keddtől úgyis hosszú időre Montana államba költözök. Nem tudom, hallottatok-e már róla, de van arrafelé egy elég huncut szekta, a körmükre kéne nézni.

Hunter - Most éppen nincs túl sok dolgom a World of Warcraftban, úgyhogy amíg új dolgokra várok, addig gondoltam benézek a nagyjából 1 évvel ezelőtt megvett The Elder Scrolls Online-ba. Elkezdtem terelgetni egy mágust, amivel remélem, hogy végig tudom majd pörgetni a sztori küldetéseket a Summerset érkezése előtt.

Chava - Gondosan kidolgozott ütemtervemet sutba vágva totálisan szétforgácsoltam magam, és össze-vissza ugrálok a Titan Quest, az Assassin's Creed Rogue Remastered, valamint a The Council első felvonása között. Ráadásul az A Way Out, a Bloodborne, a Far Cry 5 és a Sea of Thieves is az életemet akarja. Végem van...

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)