Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Játékkal ünnepeljük a munkát, és munkával a játékot, vagyis így telik a négynapos chill a GameStar szerkesztőségében.

Hirdetés

Annyira betompult a mélyen tisztelt kollektíva, hogy alig bírtunk összekaparni pár kollégát, aki válaszolt arra az egyszerű kérdésre, hogy mivel is játszik ezen a (hosszú) hétvégén.

HP - Rá vagyok kattanva a Gran Turismóra, elkapott az a különleges hangulata, ami az elején egyébként egyáltalán nem tetszett. Kellett pár randi, de végül most akkor járunk. Ha továbbra is ilyen mutatós és kedves marad, lehet, hogy hamarosan bemutatom a szüleimnek is.

Szada - Ha minden jól megy, akkor a Pillars of Eternity II: Deadfire fog pörögni orrvérzésig, már amikor itthon leszek, mert a hosszú hétvége nyomokban velencei lazulást és családi programokat is tartalmazni fog.

Paca - Megjött az új frissítés a Siege tesztszerverére, ami nagyon sok érdekes változást hozott. Kipróbálom, mennyire kavarja meg például egy golyóálló kamera a játékmenetet. 

Kivi - Kipróbálom, milyen a Hearthstone új, Monster Hunt kalandja. A koncepció tetszik, és egy kicsit érdekesebbnek tűnik, mint a Dungeon Run, szóval bizakodó vagyok.

Csirke - Annyira Marvel-lázban égek a Bosszuállók: Végtelen háborúnak hála, hogy muszáj olyan játékot választanom, ami ehhez a kompániához kapcsolódok. A Lego Marvel Super Heroes második részét még úgysem pörgettem végig, kiváló alkalom lesz rá ez a hosszú hétvége. 

Chava - Opportunista zsoldosként élvezettel dagonyázok egy örökösödési háború káoszában. Feltett szándékom, hogy a következő néhány napban szétlapítok minden konzervdobozt, amelyik harci lépegetőim célkeresztjébe kerül.

Kaci - Még nem végeztem ki a God of Wart, de nem is rohanok vele, szeretném minden pillanatát kiélvezni, úgyhogy minden virág mögé benézek. Már normálon is megszenvedek néha a dolgokkal, de alig várom a második, nehezített kört.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)