Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Újra szól a hatlövetű. Meg a gépkarabély és a rock & roll. A lézerágyúról se feledkezzünk meg, elvégre nemsokára anyák napja.

Hirdetés

Nagyjából négyhetente elérkezünk ahhoz a fázishoz, amikor már csak napjaink vannak hátra a lapzártáig, és lázasan oltjuk a tüzet, mert körmünkre ég a felgyülemlett tennivaló. Kellett annyit játszani...

Hirdetés

HP - Van az úgy, hogy vissza kell térni egy klasszikushoz, mert Xbox One X-en éppen 4K-s patchet kapott (és elképesztően néz ki), mert nem lehet kibírni a második részig, vagy mert valahol egyszer félbemaradt. Nem árulom el, hogy melyik igaz, lehet, hogy mind. Talány.

Paca - A legutóbbi Checkpoint podcastot hallgatva kedvet kaptam befejezni a Metal Gear Solid V-öt, amit anno néhány küldetés után félretettem, mert elvitte más a figyelmemet. Fura és tragikus, hogy miközben rajongom a lopakodós játékokért, ez a széria javarészt kimaradt nálam, de sosem késő 200 órát szakítani az összes rész pótlására. Mondjuk nem biztos, hogy hátulról kellene haladnom... 

Somi - Taposom az Overwatch ranked lépcsőit, és magamhoz képest egészen fenomenálisan sikerül nem leesnem a béka segge alá pár óra alatt. Szabadidőben pedig - amit nem OW-ben töltök - inkább olvasok. Jasper Fforde Monokróm című alkotásához sajátságos világlátás és humor kell, de abszolút megéri belekezdeni.

Tonight - Továbbra is csépelem a God of Wart, mert eléggé hosszadalmas és hatalmas játékról van szó, de szerencsére továbbra is leköt. Sajnos ritka nálam, hogy egy ilyen hosszú játék kitartóan leköti a figyelmem, szóval mindenképpen értékelem, hogy a fejlesztők ennyire tartósan érdekfeszítő történetet tudtak megalkotni.

Szada - Zakatol tovább a Pillars of Eternity II: Deadfire, amibe már több mint húsz órát belepakoltam, de még mindig olyan érzésem van, mintha csak most kezdtem volna el (mellesleg ebből 1 óra csak a karakterkészítés volt).

Kivi - Küzdök tovább az MLB The Show 18-cal, mert hajlamos vagyok elveszni a kisebb játékmódokban is. De a 162 meccses alapszakasz nem fogja lejátszani magát, és akkor még nem is beszéltem a két létrehozott játékosomról, akiknek fel kéne építeni a karrierjét. Ez bizony végtelen történet, de minden percét élvezem.

Csirke - Szombaton egy autós rendezvényen versenyeztetem a népet F1 2017-ben. Akadnak itt ügyes fiatal pilóták, de Szujó Zoltán pályacsúcsát (aki egyébként közvetíti is a futamokat) egyelőre senkinek sem sikerült megdöntenie.

Chava - Úgy beszippantott a BattleTech, hogy ha rebootolhatnám az életem, komolyan elgondolkodnék egy mechpilóta karrieren.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)