Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Próbáljuk elkerülni a játékokat, de valahogy csak megtalálnak bennünket. Most épp a budapesti PlayIT-en futottunk beléjük.

Hirdetés

Míg csapatunk egyik fele a PlayIT-en felméri a mesés e-sportkarrierről álmodók alkalmasságát, a többiek igyekeznek behozni lemaradásukat, mielőtt a bőrükbe marna a magazin szigorú olvasószerkesztőjének kilencfarkú macskája.

Hirdetés

Paca - Végigtoltam a Heavy Raint végre, azonnal bekerült nálam a top 50-be, úgyhogy most már még jobban vágyok arra, hogy elkezdjen a Detroit: Become Humant.

Hunter - Az a terv, hogy végigjátszom még egyszer a Persona 4-et mielőtt végre szerzek egy Vitát és nekiülhetek a Goldennek, de hogy erre mennyi idő lesz a hétvégén az majd kiderül.

Kivi - A hétvégén újra elérhető lesz a The Crew 2, ezúttal béta verzióban, így az alpha után újra teszek vele egy próbát. Persze a Detroit: Become Humanről sem feledkezem meg, a Crew és a PlayIT mellett remélhetőleg bele fog férni az is.

Szada - Eszembe jutott, hogy még nem játszottam a Heavy Rainnel, de a Detroit: Become Human előtt mindenképpen be szeretném pótolni ezt is és a Beyond: Two Souls-t is, szóval amikor éppen nem a PlayIT alatt tolom a GSO szekerét, akkor ezekkel múlatom majd az időt.

Csirke - A Dark Souls Remastered befejezése után kedvet kaptam ahhoz, hogy végre pótolja egy hasonszőrű lemaradásomat, úgyhogy a korábban félbehagyott Nioh-t fogom pörgetni.

Chava - Ahhoz képest, hogy pár hónapja még lelkesen vágtam bele a Far Cry 5 végigjátszásába, most nem akaródzik folytatnom, pedig szeretném befejezni. Ha kell, erőszakkal. Úgy tűnik, elillant a varázs.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)