Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk karácsonykor

|

A családdal és játékokkal töltjük az ünnepeket. Ti is így tesztek?

Hirdetés

Még zajlanak az előkészületek, de alig várjuk, hogy ajándékok kerüljenek a fa alá, finomságok az asztalra és játéklemez a meghajtóba.

Hirdetés

HP - Forza Horizon 4 és az ő kiegészítője pörög most, édes semmittevés és viharos versenyek várnak, az extrém kanapésport szerelmese vagyok. Hogy az ünnepek között minek esek neki, még kérdéses, elég sok cím vár vissza, hogy befejezzem (vagy akár csak nekiálljak). Ha van tippetek, javaslatotok, örömmel veszem.

Paca - Minden, a Just Cause 4 által okozott fájdalmat feledtet a Forza Horizon 4 Fortune Island DLC-je, mostantól csak a sarki fény alatt vagyok hajlandó virtuálisan autózni.

Flatline - A Monster Hunter World-nek próbálok még egy esélyt adni, de annyira lehetetlen az irányítás PS4-en is, ha íjászként akarok érvényesülni, hogy már háromszor kellett kiszednem a kontrollert a tévéképernyőből, annyiszor dobtam bele dühömben. Szóval valószínűleg AC Odyssey lesz helyette, mert olyan 40 óra körül megálltam és nem is tudom miért, hiszen még van bőven mit csinálni.

Szada - Családi élményekkel, pihenéssel és kajálással szeretném tölteni az ünnepeket, így két diós bejgli között pörög majd egy kis Subnautica is, ha már sikerült ingyen behúzni az Epic Games Store-nak köszönhetően. 

Tonight - Amikor először elkezdtem lelkesen játszani a 2016-os Doomot, akkor sajnos az államvizsga félbeszakította a végigjátszásomat, szóval úgy gondoltam, hogy idén BFG-t teszek a fa alá és befejezem, amit anno elkezdtem.

Kivi - Játékra viszonylag most kevés időm lesz a hétvégén, de a Dota 2 karácsonyi eseményén belül a Frosthaven játékmóddal biztos le fogok nyomni pár kört. 

Kaci - A hétvégén vége összeülünk egy kedves barátommal, és végigtoljuk az A Way Outot, amit hónapok óta tervezgetünk. Emiatt egy kicsit később jutok haza a családhoz, de majd megpróbálom őket lekenyerezni valahogy.

Csirke - Egyes alap játékmechanikák átemelése mellett az Ashen pont annyira különbözik a Dark Souls szériától, hogy érdemes legyen rászánni ezt a hétvégét. 

Chava - Nagyjából azóta szerettem volna alaposabban elmélyedni a Red Dead Redemption 2-ben, hogy megjelent. Úgy érzem, itt a legmegfelelőbb alkalom rá. Emellett arról a szándékomról sem tettem le, hogy elkalapáljam a vendégeket Omen of Sorrowban.

Ti mivel játszotok karácsonykor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)