Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lapzárta után ismét a játékoké a főszerep, csak ezúttal rekreációs céllal.

Hirdetés

Bár néhány versenyző indulását későbbre halasztották, még mindig sűrű a mezőny. Soha unalmasabb tavaszt!

Hirdetés

Paca - Nagyon vágyom már arra, hogy jobban elmerülhessek a Days Gone-ban, de előtte még a The Division 2-be pakolok majd sok-sok időt. Viszont az is csak a jövő héten érkezik, úgyhogy nem tudom, mit csináljak addig. Talán egy kis DiRT Rally 2.0, az sose rossz. Vagy belekezdjek a 2 pontokat kapó Left Alive tesztelésébe? 

Hunter - Az elmúlt 2-3 hétben minden szabad pillanatomban valamelyik Persona játékot toltam, úgyhogy most hétvégén kicsit félreteszem a Vitát, és csak WoW-ozok és Critical Role-t nézek levezetésnek.

Kivi - Továbbra is a Black Ops 4 multiját nyüstölöm, a Dota 2-ben pedig megnézem, mire képes az új hős, Mars.

HP - Továbbra is próbálom megkedvelni a Devil May Cry 5-öt, mert nekem a DmC jobban feküdt, de Csirke szerint muszáj esélyt adnom ennek a címnek is, vagy elveszi az Xboxomat és félév végéig nem adja vissza. Félek, játszom.

Szada - Fogalmam sincs miért, de rákaptam újra a Fallout Shelterre, így amikor van pár szabad percem, akkor a vaultomat menedzselgetem, aminek nem is lehetne más a száma, mint 666, az egyik lakót pedig Istvannak hívják. Apró örömök az életben.

Csirke - A Digitális Valóságok szünetében épp próbálom elmagyarázni HP-nak, miért is jó a DMC 5, de a táskámban itt lapul egy Switch is, szóval ha minden kötél szakad, Super Smash Bros. Ultimate-ben eldönthetjük a kérdést.

Chava - Egy kicsit pihentetem az Anthemet, mivel megjelentek az Assassin's Creed Odyssey és a Shadow of the Tomb Raider DLC-i. Ha ezekkel végeztem, rögvest visszamászok a pimpelt Colossus javelinembe.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)