Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Aki arra tippelt, hogy testületileg átköltözünk az Egyesült Államok fővárosába, nyugodtan beírhat magának egy piros pontot.

Hirdetés

Kacival kezdődött, de aztán oly sebesen kúszott fel a többiek gépére is a Division 2, hogy annál talán csak a játékbeli himlővírus terjedése volt gyorsabb. Azt hiszem, egy darabig egyhangúak lesznek a játékajánlók, ám mindig akadnak páran, akik kilógnak a sorból, és színesítik a kínálatot. A szóban forgó kollégákat (beleértve magamat is) ilyenkor sajnálat övezi.

Hirdetés

Paca - Az Anthem okozta traumát nagyon hamar feledtette a The Division 2, aminek egyelőre minden elemét imádom. Fantasztikus, hogy milyen aprólékosan dolgozták ki a várost, kívül-belül minden tökéletes, élvezem a hangulatát, a lövöldözést, a fejlesztgetést. Persze azért a történet itt sem tűnik erősnek, és a küldetések "néhány általános ellenfél -> néhány általános ellenfél, plusz kicsit erősebbek -> minden, ami eddig, csak most jön egy boss" felépítése elfáradhat, de mindig, amikor nem játszok, arra vágyom, hogy játszhassak. 

Csirke - Bár igazából már a Sekiro: Shadows Die Twice-t várom nagyon, most még pont van időm egy kicsit elmerülni a The Division 2-ben. A srácok picit elhúztak előttünk, úgyhogy HP-val be kell hoznunk a lemaradást, irány Washington D.C.!

Tonight - Mindenképpen pörgetem tovább a Devil May Cry ötödik részét, mert egy tényleg nagyon jól kivitelezett akciójátékról van szó, emellett pedig sikerült bezsákolnom a Civilization VI részét és esküszöm, hogy csak még egy kört fogok játszani, aztán kikapcsolom.

Kivi - Rengeteg játékom van, ami még arra vár, hogy végigjátsszam (vagy egyáltalán elkezdjem), de most az ingyenes hétvégéé lesz a főszerep. Megnézem, hogy tudnék kórházat menedzselni a Two Point Hospitalban, de pár kört lenyomok az Apex Legendsben is, mert valamiért újból megjött a kedvem egy kis battle royale-hoz.

Szada - Annak ellenére, hogy nem rajongok túlzottan a battle royale cuccokért az Apex Legendset mégis ki fogom próbálni, már csak azért is, hogy megnézzem, mire fel ez a nagy felhajtás körülötte. Ha bejön, akkor valószínűleg beteget jelentek majd pár napig. De ez titok.

HP - Szép hely ez a Washington, csak kicsit lomos, tele van állatokkal, és gyakran lőnek rá az emberre. De szabadon be lehet menni bárhová, nem szólnak meg, ha mi is visszalövünk a rosszfiúkra, haverokkal lehet szabadon lerabolni mindent, szóval elég jó móka. New York is pont ilyen volt, de hát ki emlékszik arra már?

Mocsy - New Yorkból áttettem a székhelyemet Washingtonba, a fővárosra is ráfér egy alapos tisztogatás. A Division második része nagyobb és szebb, de már nincs meg benne az újdonság varázsa, ami elvarázsolt az első menetben. Kis kivételtől eltekintve a harcok teljesen egyformák, ennél több változatosság kell, hogy ez is fenntartsa az érdeklődésemet 300 óráig. De legalább a sztori befejezése után is marad bőven tennivaló, az ilyen "apróságoknak" is illik örülni manapság. 

Kaci - Közel sem raktam még bele annyit a Division 2-be, mint szerettem volna, de eddig minden pillanatát élveztem. Nagyon immerzív az egész, nem tudom mikor éltem bele utoljára magamat egy játékba ilyen szinten. Egy biztos, nem állok meg, amíg nem 100%-ot mutat mindenhol a Uplay. Na jó, a bazsalikomot lehet kiültetem az erkélyre előbb.

Chava - Bár nagyon vágyom Washingtonba, gyűlölöm a félbehagyott dolgokat és az elvarratlan szálakat, szóval pár napot még rászánok az Anthemre, aztán majd akkor indítom el legközelebb, elfogadható mennyiségű, és nem utolsósorban értelmes tartalmakkal bővül a végjáték.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)