Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk karácsonykor

|

Boldog karácsonyt kívánva megyünk neki az ünnepeknek, tele tervekkel és elhatározással, na meg soha el nem fogyó játékokkal.

Hirdetés

Már javában sütünk, főzünk, takarítunk, csomagoljuk az ajándékokat és díszítjük a fát, de azért fél szemünk a kijelzőn, hogy lejött-e már az a fránya frissítés.

Paca - A karácsonyi ajándékok bevásárlása után hirtelen felindulásból úgy döntöttem, megajándékozom magam egy Fedőnevek társassal, úgyhogy várhatóan ez fog majd pörögni, illetve a szülőkkel minden évben rituálisan Overcookedozunk, ami üvöltözéssel jár, de minden "hozzad már a tányért!" után rájövünk, milyen vicces, hogy felhergelt minket a játék.

Szada - Beszereztem egy Cash 'n Guns társast, így valószínűleg az kerül majd elő a családdal, de közben nem feledem el, hogy a Spellforce 3-ról tesztet kell írnom a két ünnep között, így ha lesz néhány szabad percem, valószínűleg azt nyüstölöm majd.

mazur - Rengeteg játékot hagytam félbe idén, a karácsonyi szünet alatt ezt MIND be szeretném fejezni... és persze ott van még a korábbról megörökölt backlog, ami sejteti, hogy görög tovább a sok-sok tartozás a jövő évre. A Prey-t, a Wolfenstein II-t és az AC: Originst azonban mindenképp be fogom fejezni.

Kivi - Az ünnepek alatt félreteszem a single player játékokat, és a haverokkal bevesszük a Nexust a Heroes of the Storm téli skinjeiért, de a Dota 2 és a Frostivus minijátékok sem maradhatnak ki. Ezeken kívül valószínűleg be fog csúszni pár kör PUBG, Overwatch és Hearthstone is. A családdal pedig a kártyázásé és a könnyedebb társasjátékoké lesz a főszerep.

HP - Rengeteg cím vár arra, hogy bepótoljam, még nem döntöttem el, minek essek neki, mit fejezzek be, de azt hiszem, hogy a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds kötelező kör lesz. Emellett minden családi és baráti összejövetelen Knowledge is Power és Jackbox mókázás várható, vagy esetleg romantikus Diablo III a feleségemmel kanapé coop formájában. Ez már amolyan hagyomány nálunk...

- Nem vagyok benne biztos, mennyi valósul meg belőle, de a terv az, hogy egy haverral belevágunk egy kooperatív Total War: Warhammer kampányba, ami annyiban jó választás a karácsonyi szünetre, hogy nyugodtan lehet bejglit majszolni, míg a másik csatázik. A dolgok jelen állása szerint az élőholtakkal vagy az orkokkal nyomulok majd, de ezt még nem döntöttem el.

Tonight - Teljesen magával rántott a Horizon: Zero Dawn világa, úgyhogy két bejgli között biztosan szünetet fogok tartani, hogy ledaráljak egy-két roboraptort vagy megmásszak egy frizbiszauruszt. Emellett azt is remélem, hogy jut időm arra, hogy belenézzek a Hellblade: Senua's Sacrifice-ba, mert amit eddig láttam és hallottam, azt teljesen lenyűgözött.

Kaci - Ezúton szeretném megköszönni a Sony-nak, hogy a PlayLinkes játékok szinkronosan is megjelentek, mert így a családot is be tudom vonni a mókába. Hidden Agenda és Knowledge is Power pörög majd a fa tövében, mert ha már egyébként is mindig a kezünkben van a telefon, legalább együtt játsszunk valamit.

Chava - Régóta tervezünk egy családi Eldritch Horror partit, jobb alkalom nem lesz rá a közeljövőben. Aztán még mindig ott a befejezetlen játékaim félelmetesen hosszú listája (Assassin's Creed Origins, Prey, South Park: The Fractured but Whole stb.), pedig már próbálkoztam azzal, hogy betűrendben haladok, máskor meg a rövidebbeket vettem előre. Így sem akarnak elfogyni, ráadásul a minap megjelent Xbox One X patch óta képtelen vagyok kiverni a fejemből a Witcher 3-at. Félek, ismét gyenge leszek.

Nagyon boldog karácsonyt és sok játékot kívánunk nektek. Nálatok hogy telik majd az ünnep? Mivel játszotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)