Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk az év végén

|

Csak egy kattintásnyira vagy attól, hogy megtudd, milyen játékokkal - vagy épp filmekkel - búcsúztatja a GameStar csapata 2019-et.

Hirdetés

Nagyszerű játékokból, sorozatokból, filmekből és egyebekből válogathatunk az idei esztendő gazdag termésének köszönhetően, de a nosztalgiát sem vetjük meg így az év vége felé. Tegyetek így ti is, pihenjetek és játsszatok sokat!

Hirdetés

Szada - Bár bőven lenne mit pótolnom játékok terén is, azonban most valószínűleg a netflixes megnézendő listámról húzok le majd pár tételt, mint amilyen A két pápa, a Six Underground, a Nevem Dolemite és Az ír.

Paca - Eddig csak a PS4-en tapasztaltam ilyet, de most már Xbox One-on sem frissültek automatikusan a játékaim, úgyhogy bármit el akartam indítani, várnom kellett volna, míg lekúszik 10-15 giga. Maradt hát a Call of Duty: Modern Warfare, de ha a hétvégére lejön végre minden, folytatom a backlog zsugorítását az idei játékokkal, a Gears 5 a következő a listán. 

Szabi - Egyelőre nem győzött meg az Assassin's Creed Origins, valahogy a főhős számomra teljesen jellegtelen és a sztori is olyan érzetet kelt, mintha csak muszájból szigszalagozták volna rá a játékra, csak hogy legyen valami. Ennek ellenére adok neki még esélyt és valószínűleg be is fejezem, de a visszatérésem az AC sorozathoz így egy kissé kesernyés szájízt hagyott maga után.

HP - Sorozatnézés és CoD pihentet a hétvégén, persze az ingyenkocsikat bezsákolom a Forzában, de nem vagyok hajlandó komolyabb erőfeszítésre.

Csirke - Mindenki annyi szépet és jót mesélt a The Outer Worldsről, hogy elhatároztam, az Obsidian játékával fogom folytatni a backlogom kitakarítását. 

Kivi - A családi programok mellett inkább csak filmekre és sorozatokra marad idő, de megpróbálom folytatni a Star Wars Jedi: Fallen Order történetét.

Chava - Képtelen voltam dönteni, hogy witcherezzek, vagy inkább a Star Wars égisze alatt pihenjek, ezért végül pénzfeldobáshoz folyamodtam; háromból kettőt nyert a KoTOR. Így aztán sok-sok év után ismét fejest ugrottam az első részbe, s bár kellett néhány óra, míg sikerült akklimatizálódnom, most már nem tikkel a szemem az idejétmúlt megoldásoktól. Miközben e sorokat gépelem, épp az Ebon Hawk meglovasításán fáradozom.

Ti mivel játszotok 2019 végén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)