Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vegyes hétvége lesz ez a szerkesztőségben. Van aki kalózkodik, van aki elutazik, és van, aki anime hősként kardozik a golyószórók világában. Persze készül a GameStar is!

Hirdetés

A helyzet nem javult az előző hétvégéhez képest, sőt. Mivel már ott tartunk, hogy a parkolókban tauntaunok ücsörögnek, így inkább nem is próbálunk már kimenni a gamer kuckóinkból, és nyomatjuk kedvenceinket a következő napokban.

Hirdetés

HP - Utálom az egereket. Szívből. Ennek hangot is adok majd Moss tesztemben, hamarosan olvashatjátok majd. Ennek ellenére az egyik leghangulatosabb VR játékhoz van szerencsém, ajánlom figyelmetekbe!

Hunter - A World of Warcraftban szintezem a Nightborne magemet (valahol az 5. mage után hagytam abba a számolást), és még a Sword Art Online: Fatal Bulletben sem maxoltam ki a karakteremet, úgyhogy New Game+ mód, és meg sem állok LvL 150-ig.

Kivi - Eddig valahogy kimaradtam a Sea of Thieves őrületből, de szerencsére megjelenés előtt még lesz ezen a hétvégén egy bétateszt időszak, úgyhogy kipróbálom magamat ügyetlenkedő rajzfilmes kalózként. 

Mazur - Bár az utóbbi években tékonzoló fiúként hátat fordítottam gyökereimnek, most hétvégén mégis arra készültem, hogy újra belevetem magamat a PC-s játék bűvös-bájos világába. Sajnos azonban annyi minden csúszott össze a héten, hogy a GameStarba megígért tesztjeimmel teljesen lemaradtam... szóval ez lesz inkább a program. Na de majd jövő hétvégén! Master race, jövök!! 

Chavalier - Remek időzítéssel, alig pár nappal a lapzárta előtt kiütéssel győzött az influenza. Emiatt aztán leginkább az ágyat nyomom, de amint javul a helyzet, rákukkantok a Pillars of Eternity II: Deadfire preview verziójára, ugyanis égek a kíváncsiságtól, hogy megtudjam, mi változott és mit maradt a régiben.

Mocsy - Elstartolt a Total War: Arena nyílt bétája, belenéztem. Nos nem kellett volna, borzasztóan addiktív, ráadásul olyan szerencsém van, hogy kilencven százalékban nyerő csapatban kötök ki. Úgy meg még jobb. Érdemes ránézni, rengeteg magyar fejlesztő dolgozott ezen a klassz játékon a Creative Assembly angliai irodájában. Ezen kívül megnyitották a sith raidet az ingyenes Galaxy of Heroesban, ahol a KOTOR sorozat leggonoszabb sith nagyurait kell helyretenni. Darth Sion és Darth Nihilus rettegjetek!

Somi - Mostanában egészen rátapadtam a Warframe-ra, meló közben pont megtudok csinálni egy két küldit, grindolgatok kicsit, nem vesz el sok időt de az a 30 perc pont lelazít.

Szada - Most mondhatnám, hogy folytatom a The Last of Us: Left Behindot, de valahogy kedvet kaptam a Skyrimhez, így az a terv, hogy felrakom a legteljesebb kiadást, kiegészítem néhány érdekesebb moddal és indulhat a Fus Ro Dah!

Kaci - Ha Magdi is olvassa ezt a játékajánlót, akkor természetesen a még le nem adott tesztjeimen dolgozom. Megígértem, hogy egy órán belül megvannak, nem kell minden nap emlékeztetni rá. Minden más esetben a szombati napomat Győrben töltöm, ahol a PlayIT-en beszélgetek videós cimborákkal mindenféle izgalmas dolgokról. Két előadás között pedig természetesen a printes tartozásaimon dolgozom. Becsszó.

Csirke - Az egész hetem a Yakuza 6 bűvkörében telt, holnapig pedig már a tesztet is le kéne adnom, úgyhogy ma addig nem fekszem le, míg le nem zártam Kirjú Kazuma legutolsó kalandját. 

Tonight - Nagyon alábecsültem a Horizon: Zero Dawn masszív méretarányait, amikor beszereztem és egyáltalán nem számítottam, hogy ilyen sokáig fog kitartani, de mégis így történt. Persze nem bánom, hiszen ahogy korábban is mondtam, szerintem az utóbbi évek egyik legigényesebb játéka, szóval ezen a hétvégén is örömmel fogom betenni a lemezt.

Most ti jöttök, meséljétek el, mivel játszotok éppen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)