Hirdetés

[Végetért] Gamestar Live 3. szezon 23. adás - ma délután háromnegyed hatkor

|

Ma csütörtök van, ismét jelentkezünk a GS Live adásával.

Hirdetés

A kezdés új időpontja 17:45!

FIGYELEM:
Technikai okok miatt csúszni fogunk, de az adás semmilyen körülmények között nem marad el. Maradjatok a monitorok előtt, amint elhárul az utolsó akadály is, kezdünk!


Mára ismét elég érdekes műsort találtunk ki a számotokra - az adás a szokásos helyen tekinthető majd meg: www.gamestar.hu/live

Stúdiónk vendége lesz a Nemesys Games fő embere, Józsa Szabolcs, akivel egy picit a Fortix 2-ről csevegünk, majd a témánk a cég új játéka, az Ignite lesz. Figyelem! Szabolcs feltesz majd egy kérdést - a helyesen válaszolók között 5 eredeti Ignite Steam kulcsot sorsolunk majd ki. Természetesen lesz játékteszt is (Halo: Combat Evolved Anniversary), majd Disorder egy ulrabrutál AMD erőgépet mutat be nektek. A műsort a szokásos kérdezz & felelek szekció (ezúttal Chavával) zárja. Ahogy megszokhattátok, ehhez itt, ebben a hírben kell feltenni a kérdéseiteket, amelyeket lehetőleg a "Kérdés:" szócskával kezdjetek a könnyebb megkülönböztetés végett.

A játék megfejtéseit az arena@gamestar.hu címre várjuk "Ignite" témamegjelöléssel.

Azoknak, akik lemaradtak volna, vagy szívesen megnéznék újra íme a múlt heti adásunk rögzített változata:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)