Hirdetés

[Végetért] GameStar Live 3. szezon 25. adás - ma este öttől

|

Ma már decembert írunk, azonban ez sem tartott vissza minket attól, hogy elkészítsük nektek a legújabb GS Live-ot.

Hirdetés

Érdekes egyveleg várható a mai műsortól - többféle formátumról számolunk be a szokásos időben, a szokásos helyen: www.gamestar.hu/live

A mai műsor tartalma - nem feltétlenül a sugárzási sorrendben:

Játéktesztünk a Happy Feet 2 lesz, amely gyerekeknek és felnőtteknek is kellemes szórakozást nyújthat. Beszélgetést láthattok majd aDaMmal múlt heti londoni útjáról és Vitás tapasztalatairól. Endreman, Disorder és Gyu a Star Wars: The Old Republic béta-hétvégén tapasztaltakról beszél, Disorder bemutat egy HTC Sensation XL nevű csodamasinát. A műsort a szokásos kérdezz & felelek blokk zárja (mai alanyunk Mocsy lesz), amelyre itt, ebben a hírben várunk kérdéseket tőletek. Érdeklődő hozzászólásaitokat lehetőleg "kérdés:" megjelöléssel kezdjétek a könnyebb megkülönböztethetőség végett.

 Annak, aki nem látta a múlt heti adást, vagy esetleg újra megnézné, íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)