Hirdetés

[Végetért] GameStar Live 3. szezon 27. adás

|

2011 utolsó előtti Live-jára várunk benneteket a szokott helyen és a szokott időben.

Hirdetés

Már csak néhány óra, és kezdetét veszi a GameStar Live következő adása. Hogy még véletlenül se áruljunk zsákbamacskát, megpróbálok belebújni a jó öreg tv-újság (Van még ilyen?) szerepébe, és ismertetem a műsort.



Hacsak nem tájékoztattak félre, akkor a szokott időpontban, 17:00-kor kezdünk, mégpedig az ország első Mass Effect rendezvényéről készített tudósítással. Ezt egy interjú követi a szombati PlayIT szervezőjével, majd pedig az elmaradhatatlan játékteszt kerül sorra. Sophiaso és a PlayStation Move rövid, ám annál viharosabb kapcsolatának eredményeképp az EyePet & Friends, a Medieval Moves, a DanceStar Party, valamint a Start the Party! Save the World című játékokat ismerhetitek meg közelebbről.
A sort hagyományos Disorder hardver rovata zárja, ám előtte még válaszolunk a kérdéseitekre, amelyeket már most várunk.
Ha lehet, "Kérdés:" megjelöléssel kezdjétek az érdeklődést, hogy könnyebb legyen megkülönbözteti őket az egyszerű hozzászólásoktól.

Tehát ne feledjétek, ötkor jövünk! Addig is nézzétek meg kedvcsinálóként az előző adást felvételről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)