Hirdetés

[18:00] GameStar Live - Assassin's Creed IV: Black Flag PC livestream

|

Újabb Assassin's Creed IV: Black Flag livestreamet szerveztünk nektek, de ezúttal a PC-s verziót mutatja be Mocsy, Chava és Sirius.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag végigjátszásunk Xbox 360-on pörög és ez természetesen meg is látszik a játék grafikáján, most viszont szeretnénk nektek megmutatni, hogy milyen is a kalózkaland egy tip-top masinán.

Ebben segített nekünk a Toshiba, aki a rendelkezésünkre bocsátott egy Toshiba X70-A-11L laptopot, hogy teljesen csodájában mutathassuk meg nektek Assassin's Creed IV: Black Flaget. A szerencsésebbek a GameNighton már kipróbálhatták a gamernotin futó játékot, most viszont mindenki csatlakozhat Siriushoz, Mocsy-hoz és Chavához, hogy vegyen egy késhegynyit az AC IV azon változatából, amiről a Ubisoft azt állítja, hogy a legszebb.

Tehát ma este 18:00-tól Gamestart Live - Assassin's Creed IV: Black Flag PC livestream, várunk mindenkit szeretettel. A videó linkjét ebbe a cikkbe frissítjük majd bele, úgyhogy már most jöhetnek a kérdések, kérések, óhajok, sóhajok, gondolatok, észrevételek, hozzászólások, ASCII freskók és minden, amit csak a GSO pixeljei elbírnak.

Ki  tart velünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)