Hirdetés

[Vége] GameStar Live - Diablo III szülinapi különkiadás

|

Rendhagyó körülmények között ünnepeljük meg ma délután a Diablo 3 első születésnapját, és szeretnénk, ha az ünneplésből ti is kivennétek a részeteket. Nyeremény is lesz.

Hirdetés

2012. május 15-én került sor a Diablo III megjelenésére, így ez a nap is piros betűs ünnep lett a játéktörténelemben.

Mivel a GameStar csapatának egyes tagjai szintén a hatása alá kerültek, és - saját állításuk szerint - vállalhatatlan mennyiségű ideig barangoltak a játék világában. Épp ma válik egy évessé a Blizzard sorozatának legújabb epizódja, HP, Sirius és a Diablo3.hu képviselői (Darc1n és Professor J is meglátogat minket) beülnek a kamera elé, hogy tortát majszolgatva beszélgessenek a Diablo III múltjáról, jelenéről, és leginkább jövőjéről, meg persze a tőlünk is előrendelhető PlayStation 3-as változatról. Ma, szerdán 16:00-tól tartsatok velünk, hogy az új szerkesztőségből először, rendhagyó helyszínről és időpontban ünnepeljük meg a Diablo III első szülinapját. Addig is kommenteljetek, kérdezzetek bátran, osszátok meg velünk diablós történeteiteket, hisz azok a mi manapotijaink, azok nélkül mit sem érnek skilljeink.

Az élő műsort a itt lehet élőben követni, de ha okostelefonról vagy táblagépről szeretnétek ezt tenni, akkor katt ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)