Hirdetés

GS Live - Michelisz Norbert és az F1 2010!

|

Ma is lesz GS Live adás, amiben az F1 2010 játékot mutatjuk be nektek közelebbről. A játék megismerésében Michelisz Norbert is segítségünkre lesz!

Hirdetés

Ezen a héten ugyan nem lesz Forma-1-es futam, ám így sem maradtok F1-es gépek és pályák nélkül, a mai GS Live-ban ugyanis a Codemasters által fejlesztett F1 2010-zel fogunk foglalkozni. A multiplatform játékra meglehetősen sokat kellett várnia a PC-seknek, így nem csoda, ha óriási érdeklődés mutatkozik a hivatalos FIA-licencek alapján elkészített játék iránt.

Úgy gondoltuk, mi megpróbáljuk valamelyest kielégíteni az igényeket, és egy meglehetősen tartalmas adásban mutatjuk be nektek az F1 2010-et. Mivel egy vérbeli autóversenyes címről van szó, ezért nemcsak Gyu és én fogunk szerepelni az adásban, hanem a témához illő módon két vendéggel próbáljuk meg emelni az adás fényét. A játékot itt a stúdiónkban fogja tesztelni Michelisz Norbert, a Seat Leon Eurocup 2009-es bajnoka - aki egyébként jelenleg a WTCC-szériában versenyez -, míg a sportággal kapcsolatos szakmai hátteret Simon István, a Motorsportal.hu szakértője biztosítja.

Norbert számára egy külön tesztgépet biztosítunk, amire egy 42 hüvelykes LG LCD televíziót és egy Logitech G27-es kormányt is rákötöttünk. Ezúton is köszönjük nekik a segítséget a konfig megépítéséhez.

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban érdemes lesz az elejétől a végéig követni az adást, a végén ugyanis kisorsolunk egy teljes verziós F1 2010 játékot is, amit Norbert dedikálni fog a nyertes számára.

Aki tehát ráér, nézzen minket élőben és esetleg kérdezzen tőlünk vagy vendégeinktől. A kérdéseket továbbra is a gslive@idg.hu e-mail címre várjuk! Az adás az alábbi linken lesz nézhető délután öt órától:

https://www.gsplus.hu/live

 

Az előző adást alant nézhetitek meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)