Hirdetés

GameStar Live Season 03 Episode 23 felvételről

|

Ne szomorkodjatok, ha netán tegnap lemaradtatok az élő adásról, mert most újra megtekinthetitek.

Hirdetés

A kezdés kicsit döcögősre sikerült egy váratlanul kialakult közlekedési dugónak köszönhetően, ami már csak azért is rejtélyes, mivel a szmogriadó miatt elvileg kevesebb autónak kellett volna az utakon járniuk.



Némi csúszás után azonban csak belecsaphattunk a lecsóba, így sikerült mikrofonvégre kapnunk Józsa Szabolcsot, a Fortix 2-t és a vadonatúj Ignite autóversenyt fejlesztő Nemesys Games fejét, amihez egy nyereményjáték is kapcsolódik. Megmutattuk, hogy miként sikerült a tízéves Halo plasztikai műtétje, s hogy a PC-s tábor se maradjon betevő falat nélkül, Disorder egy brutális álom PC-t mutatott be az AMD-től. A műsort Gyu és jómagam zártuk a novemberi GameStar, illetve az év végi előfizetési akció ismertetésével, valamint az ezúttal is szép számban érkezett kérdések megválaszolásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)