Hirdetés

GameStar Live Season 03 Episode 24 felvételről

|

Lemaradtatok az élő adásról? Semmi baj, nézzétek meg felvételről, ne az egereket itassátok!

Hirdetés

Csütörtökön a megszokott időben jelentkezett a Gamestar Live friss adása játékteszttel, kerekasztal beszélgetéssel, hardver bemutatóval és exkluzív londoni beszámolóval.



Elsőként aDaM mesélt arról, hogy milyen volt a PlayStation Vita londoni bemutatója (élményeiről egyébként írásban is megemlékezett), őt a mazur-EndreMan-Mocsy trió követte a The Elder Scrolls szériát érintő eszmefuttatással, és ha már egyszer a Bethesda sikersorozatánál tartunk, akkor mindenképpen illik megemlítenem Endreman és Mocsy videótesztjét. A sort a kérdezz-felelek zárta volna, ha nem pofátlankodik be Disorder a stúdióba, hogy bemutasson egy alaplapot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)