Hirdetés

GameStar LIVE Season 03 Episode 25 felvételről

|

Már nem élő, de felvételről is ugyanolyan izgalmas. Nézzétek meg a legújabb GS LIVE-ot!

Hirdetés

Szokatlanul családbarátra sikeredett a GS LIVE csütörtöki adása, még annak ellenére is, hogy Endremand, Disorder és Gyu az erő sötét oldalának bűvöletében töltötték a Star Wars: The Old Republic béta-hétvégét, s a közben szerzett tapasztalataikat nem restek megosztani veletek.



Természetesen nem lehet teljes a GS LIVE kérdezz-felelek nélkül, amiben ezúttal Mocsy ült Gyuval szemben, hogy legjobb tudása szerint feleljen meg mindarra, amire csak kíváncsiak voltatok.
A hardverblokk ezúttal a pofás HTC Sensation körül forgott, míg az elmaradhatatlan videótesztben Sophiaso és EndreMan a székek körül. Elvileg pingvinnek öltöztek a Happy Feet 2 és a röpképtelen, táncoló madárkák kedvéért. Igyekeztek mindenben utánozni őket, de tojást azért nem raktak.



Bízom benne, hogy jól szórakoztok az adás alatt. Tartsatok velünk a jövő héten is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)