Hirdetés

Assassin's Creed II teljes játékkal és ajándék PS Plus kóddal érkezik a 2013/10-es GameStar

|

Címlapon a Battlefield 4, teljes játékunk az Assassin's Creed II, extra ajándékunk pedig egy 14 napos PlayStation Plus kód, és ez még nem minden.

Hirdetés

Tartalomban és ajándékokban gazdag magazint készítettünk nektek ebben a hónapban is. Elég csak az Assassin's Creed II teljes játékra gondolni, a PlayStation Plus kódra, vagy a Delta Vision kedvezményre, de ezeken felül is 7 előzetes, 22 teszt, 4 videoteszt, valamint számos érdekes írás szól a 2013/10-es GameStar magazin mellett.

Az első next-gen FPS-ként sokat várunk a Battlefield 4-től, különösen azt követően, hogy kipróbáltuk a többjátékos módját. Messze nem hibátlan még, de lehengerlő lehet, mire megjelenik. Teljesen más kategória, de mégis egy szempillantás alatt be tudott szippantani minket free2play játékok között versenyző Panzer General Online, és az Populous széria szellemi örökösének tekintett Godus bétája. Tigrissel odapörkölni az amcsik orra alá, vagy istent játszani még mindig megfizethetetlen. Megjelenés előtt összeszedtünk minden érdekes tudnivalót a Watch Dogs-ról, csak hogy a Ubisoft váratlanul jövő tavaszra csúsztassa a premier időpontját. Szerencsére attól nem kell tartanunk, hogy a Batman: Arkham Origins hasonlóan jár, miközben vágjuk a centit egy összefoglaló előzetessel hozzuk közelebb a gothami karácsonyt.

 

A GSO-n már olvashattatok GTA 5 tesztet, ám nyomtatásban lényegesen nagyobb terjedelemben - a részletekbe jobban beleásva magunkat - emlékszünk meg 2013 eddigi legjobb játékáról, amit egy GTA Online teszt nélkül aligha nevezhetnénk teljesnek. Legyen azonban bármilyen szórakoztató, bármennyire is hatalmas a Rockstar játéka, más figyelemreméltó címek is megjelentek azóta, hogy utoljára GameStart olvastatok. Példának okáért a rendkívül megosztó Beyond: Two Souls, ami videojáték, és az interaktív mozi határmezsgyéjén több-kevesebb sikerrel egyensúlyozó alkotás. Mi szerettük, ahogy a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD-t (még pár ilyen, és Wii U-t is akarunk majd a nappaliba), a Pro Evolution Soccer 2014-et (nem kell szégyenkeznie a FIFA 14 mellett), az NBA 2K14-et (LeBron-túladagolásban szenvedünk), vagy épp az egyedi élményt nyújtó Gone Home kalandjátékot.

Akad ezen kívül még palettán kellemes horror, laikusok számára ijesztően összetett katonai szimuláció, többféle stratégiai játék, de nem maradhatott ki a Száguldó Cirkusz idei szezonja sem, ahogy egy kis táncos móka vagy flipper, a kölyökkorunkba visszarepítő old-school FPS nélkül is egyhangúbb lenne az életünk. Vessetek csak egy pillantást a tartalomra.

Teljes játék - Assassin's Creed II

Noha a 2013/09-es GameStar magazinban Homefront teljes játékot ígértünk nektek, sikerült megszereznünk az Assassin's Creed II-t, és képtelenek voltunk megállni, hogy ne adjuk oda már most, ezért a steames Homefront novemberre csúszik.
Egy évvel ezelőtt a 2012/09-es GameStar jóvoltából már belekóstolhattatok a templomosok ellen küzdő assassin-rend kalandjaiba Altair bőrében, most most viszont évszázadokat átugorva a Közel-Keletről a reneszánsz Itáliába invitálunk benneteket. A hős, kinek csuklyáját arcotokba húzhatjátok nem más, mint Ezio Auditore da Firenze, a befolyásos Borgia família halálos ellensége. Az Assassin's Creed II a mai napig a legjobb pedigrével rendelkező tagja a sorozatnak, ideális lesz az őszi estékre és a nyirkos szürkeségbe fulladó hétvégékre. (Persze most még javában tombol az indián nyár, amiért nem győzünk elég hálásak lenni az égieknek.)

A lemez tokján szereplő egyedi kódot a gamestar.hu/assassin oldalon lehet Uplay kódra beváltani, a Steamhez hasonló rendszer működéséről, a felhasználói fiók létrehozásának, majd a kód aktiválásának, végül pedig a játék letöltésének módjáról részletes leírással szolgálunk.

Extra ajándék - 14 napos PlayStation Plus kód

Az aktiválástól számítva két egész héten át tucatnyi játékot próbálhattok ki ingyen a PlayStation Network rendszerén keresztül. Október 23-ig többek között a Far Cry 3, a Mafia II és a Spec Ops: The Line áll rendelkezésre, hogy aztán olyan címeknek adják át a helyüket, mint a Metal Gear Rising: Revengeance, vagy épp a Remember Me. Az egyedi kód beváltásához, valamint az aktiválás részleteihez fáradjatok a gamestar.hu/psplus oldalra.

Levásárolható GameStar magazin

De nem álltunk meg itt, a Delta Vision és a GameStar együttműködésének köszönhetően a magazint levásárolhatóvá tettük a Delta Vision üzleteiben. Részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

TARTALOM

Meet tha Team

Aréna

Hírek

Előzetes

Battlefield 4

Batman: Arkham Origins

Watch Dogs

The Evil Within

Infinite Crisis

Panzer General Online

Godus

Teszt

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto Online

Beyond: Two Souls

Pro Evolution Soccer 2014

F1 2013

ArmA III

Gone Home

Amnesia: A Machine for Pigs

Star Wars Pinball: Balance of the Force

Shadow Warrior

Mechwarrior Online

Rise of Venice

Fallen Enchantress: Legendary Heroes

Just Dance 2014

NBA 2K14

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Call of Duty: Strike Team

Infinity Blade III

Angry Birds Star Wars II

ArmA Tactics

The Sims Medieval

The Sims FreePlay

Játékvásárlási tanácsadó

Hardver

Monitorok játékra és multimédiára

Piactér

Vásárlási tanácsadó

Kult

Az erőszakos videojátékok és az agresszió

Szabad(a)játék

Visszapillantó

Másvilág

Film: Rush - Hajsza a győzelemért

Sorozat: Breaking Bad - Totál szívás

Könyv: David Gemmel - Makedónia oroszlánja; Jay Bonansinga & Robert Kirkman - The Walking Dead A Woodburybe vezető út; Terry Pratchett - Az igazság; China Miéville - Kraken; Ernest Cline - Ready Player One

Zene: Necroratory - Mad Disease; Kings of Leon - Mechanical Bull; Mindustries - Minds in Motion

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)