Hirdetés

Megjelent a 2014/01-es GameStar!

|

Címlapon a World of Warplanes, teljes játékunk a steames Darksiders, extra ajándékunk egy World of Warplanes kód repülővel és 300 arannyal.

Hirdetés

Ezt is megértük, idén tölti be 15. életévét a GameStar magazin. A szemünk előtt cseperedett fel, s bár szavazni még nem szavazhat, de mindig diszkrét mosollyal nyugtázzuk, amikor egy csinosabb női lap társaságában jön haza, hogy aztán tanulás ürügyén bezárkózzanak a szobájába. Hiába no, ő a mi fiúnk (mert ugye abban egyetérthetünk, hogy fiú?), aki számos anyjára, és még több apjára ütött.

Mint az talán már sejthető, az előttünk álló tizenkét hónap különleges jelentőséggel bír a GameStar magazin számára. Az alkalomhoz illő módon igyekszünk megünnepelni a jubileumot, egyebek mellett kiváló teljes játékokkal - a Darksiders csak a kezdet -, valamint minőségi tartalommal. Ami az utóbbi vállalást illeti, némiképp megkönnyíti a dolgunkat, hogy rendkívül termékeny évnek nézünk elébe. Össze is gyűjtöttünk 111 játékot a teljesség igénye nélkül 30 oldalon, amelyeket érdemes lesz majd figyelemmel követni. Ezzel párhuzamosan pedig elkészítettük ilyenkor szokásos számvetésünket, 22 kategóriában indítottunk szavazást a GSO-n még az ünnepek alatt, keresve a legszebb, legjobb, vagy épp a legnagyobb csalódásnak bizonyult játékokat. Az eredményről 8 oldalas összeállítást találtok a 2014/01-es GameStarban.

Rövid fejszámolás - no meg az alant részletezett tartalomra vetett pillantás - után bizonyára senkit sem ér meglepetésként, hogy a Best of 2013, és a Mit hoz 2014? összeállítások lényegében felfalták előzetes rovatunkat, tehát amint átrágta rajtuk magát az ember, máris a tesztekbe ütközik.

Hajszálnyival csúszott le a decemberi GameStarról a Gran Turismo 6, viszont cserébe egy interjút is leközölhetünk Kazunori Yamauchival, a Polyphony Digital producerével, és akkor még nem is említettem aDaM élménybeszámolóját a rondai sajtópremierről.

Persze mi sem panaszkodhattunk, hiszen a karácsonyi töltött káposztával és diós/mákos bejglivel eltelve olyan PC-s gyöngyszemeket volt alkalmunk újra-, vagy végigjátszani, mint a Baldur's Gate II: Enhanced Edition (interjút is csináltunk a fejlesztőkkel), vagy épp a Broken Sword 5 és a The Walking Dead Season Two első epizódjai. Szintén kellemes időtöltésnek bizonyult a Freedom Cry című Assassin's Creed IV DLC, valamint az egyelőre csak Xbox One-ra megjelent Max: The Curse of Brotherhood című platformer. De kit akarok én itt áltatni? Mindannyian aDaMot irigyeltük.

Számos más játékot helyeztünk még nagyító alá a januári GameStarban, amelyek jobbára indie fejlesztők műhelyéből érkeztek. Valamint összehasonlítottuk a megfizethető gamer billentyűzeteket, és készítettünk egy kimerítő interjút a World of Warplanes lead producerével, aki értékeli a rajt óta eltelt időszakot, és beszámol a várható fejlesztésekről is.

Teljes játék - Darksiders

Tavaly felvett szokásunkhoz híven 2014 első GameStar magazinjához is steames teljes játékot adunk ajándékba, ami nem más, mint a 2010 januárjában megjelent Darksiders. A Vigil játékában ügyességi és logikai részekkel keveredik az akció, ráadásul egy hűséges hátas nyergében fedezhetjük fel a világot. Ez a sajátos egyveleg ismerős lehet mind a God of War, mind a Zelda játékok rajongói számára, PC-n ellenben csak elvétve találkozunk hozzá foghatóval. Az Apokalipszis négy lovasa közül épp a Háború jutott nekünk, aki angyalok és démonok perpatvarában kénytelen állást foglalni.

Ahhoz, hogy megkapd Darksiders Steam-kódod, keresd fel a gamestar.hu/darksiders aloldalt, majd váltsd be a DVD tokon található egyedi kódot.

Extra ajándék I. - World of Warplanes promóciós kód

Légy akár kezdő pilóta, vagy tapasztalt ász, ennek az ajándéknak biztosan örülni fogsz, mert ha még kevésnek is találnád a Tier 3-as Supermarine Type 224 vadász képességeit magasabb szinteken, a szabadon elkölthető 300 arany biztosan nem lesz ellenedre. Sőt, ha annyira földhözragadt játékos vagy, aki az életben nem hanyagolná el szeretett Tigrisét semmilyen madárért cserébe, akkor sem kell búslakodnod, hiszen a Wargaming játékai közötti átjárhatóság révén akár páncélosodra is költheted a pénzmagot. Jó szórakozást!

A DVD lemez tokján található egyedi kódodat a gamestar.hu/worldofwarplanes aloldalon tudod beváltani.

Extra ajándék II. - Delta Vision kedvezmény

A 2014/01-es GameStar magazin teljes ára (1995 forint) levásárolható a Delta Vision üzleteiben. A kedvezmény felhasználásának módjáról a gamestar.hu/deltavision aloldalon olvashatsz bővebben.

 

Tartalom

Hírek

Best of 2013

Mit hoz 2014?

Teszt

Gran Turismo 6

Broken Sword 5: The Serpents Curse - Episode One

Baldur's Gate II: Enhanced Edition

The Walking Dead Season Two: Episode 1 - All That Remains

Max: The Curse of Brotherhood

Assassin's Creed IV: Black Flag - Freedom Cry

Ben 10: Omniverse 2

Timelines: Assault on America

Contrast

Gas Guzzlers Extreme

Rescue 2013 - Everyday Heroes

GOMO

DarkOut

Professional Farmer 2014

Saint Seiya: Brave Soldiers

Battlefield 4: China Rising

Doki-Doki Universe

Ridge Racer Slipstream

République

Assassin's Creed: Pirates

Grand Theft Auto: San Andreas

Star Wars: Tiny Death Star

Dungeon Hunter 4

Játékvásárlási tanácsadó

Hardver

Hírek

Minőségi számítógépházak 30 ezerig

Piactér

Vásárlási tanácsadó

Kult

Videojátékok: A tanulás fellegvárai

World of Warplanes - Felszállás után

Ingyen játékot mindenkinek

Szabad(a)játék

Visszapillantó

Másvilág

Film: A Wall Street farkasa

Tévésorozat: Ripper Street

Könyv: R.A. Salvatore - A vándorok; Karen Traviss - Gears of War: Jacinto romjai; Eric Nylund - Halo: Az első csapás

Zene: ZAZ - Recto Verso; Quimby - Kaktuszliget; Vad Fruttik - Darabok; Ophidian - Between the Candle and the Star; A Perfect Circle - Stone and Echo live

A 2014/01-es GameStar magazin steames Darksiders teljes játékkal és World of Warplanes kóddal január 17-től kapható az újságárusoknál. Előfizetőink pedig már ma megkapják kedvenc magazinjukat.

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)