Hirdetés

Forradalmár orgyilkos és harc az olajért a 2014/07-es GameStarban

|

Címlapon az Assassin's Creed Unity, teljes játékunk a steames Frontlines: Fuel of War. Péntektől keresd az újságosnál.

Hirdetés

Júliusban rendszerint kétlaki életmódot folytat a GameStar szerkesztősége, ami valamilyen furmányos módon kapcsolatban állni látszik egy hasonló nevű banda táborozás fedőtevékenység alatt folytatott tivornyájával. Szeretném kijelenteni, hogy egy emberként elhatárolódunk ettől a fertőtől, fúj. Mi itt kérem ebben a hőségben is keményen dolgozunk a strandon a szerkesztőségben, melynek eredményét előfizetőink akár már ma kézbe vehetik, péntektől pedig jól látható helyre teszik ki az újságárusok, különben kimászunk a tó vizéből és "Vegyetek GameStart!" hörgések közepette vonulunk a Kossuth térre.

Nyár van, meleg is, és szezonja az uborkának. Ha valaki nem tudná, hogy ez mit jelent, akkor elárulom, hogy nem arra célzok, hogy olcsóbban lehet megvenni a kiváló saláta-alapanyagot, hanem arra, hogy mint valami inverz medve, nyári álmot alszanak a kiadók és a fejlesztők. Minket azonban még az uborkák sem tarthatnak vissza attól, hogy érdekes - és reményeink szerint hasznos - tartalommal töltsünk meg 116 oldalt.

Címlapunkra az Assassin's Creed: Unity félig francia, félig osztrák Arnója került, kinek kalandja nem csak szépnek ígérkezik, hanem újításokban gazdagnak is. Kíváncsian várjuk, hogy felülmúlja-e majd a szerkesztőségben hatalmas népszerűségnek örvendő második részt, vagy sem. Hasonlóképpen összeszedtünk minden érdekes tudnivalót a Dragon Age: Inqusitionről, a Homefront: The Revolutionről, a Far Cry 4-ről, a Star Citizenről és az Elite: Dangerousről. Sőt a kedvetekért lementünk alfába és bétába, ami azzal járt, hogy első kézből számolhatunk be a Destiny, a Battelfield: Hardline, a The Forest és a Survarium korai változataiban átéltekről. Utóbbiból ráadásul kódunk is van hűséges olvasóink számára, mert megérdemlik.

Bárhogy is számolom, ez 10 előzetes - épp fele a tesztek számának - , melyek közül kettőhöz (Destiny, The Forest) a lapban találtok interjút, míg két másikkal itt a GSO-n találkozhattok (az Assassin's Creed Unity volt már, a Survarium pedig hamarosan következik).

Tesztrovatunk nyitója nem más, mint az orvosi pornónak becézett műfaj egyetlen valamirevaló képviselője, a Sniper Elite III. Észak-Afrika, homokdűnék, egy kis lopakodás - lebukás esetén parázs tűzharc -, és persze anatómiai pontossággal bemutatott golyó általi elhalálozások, igazi ínyencfalat műértőknek. Nem úgy az Enemy Front, amelynek a szokásos CI Games-színvonalat épp csak egy árnyalatnyival sikerült megugrania. Persze még így is közelebb jár a vállalható alkotások mezsgyéjéhez, mint a Transformers: Rise of the Dark Spark valaha fog.

Ennyi elég is az akciójátékokból, térjünk át a robbanómotorok világába, hiszen ott választhatunk árkád versenyzés (Grid: Autosport), motoros félig-meddig árkád versenyzés (MotoGP 14), valamint terepkamionozás (Spintires) közül. Kellemes meglepetésünkre egyiket sem rontották el a fejlesztők.

Fontosnak tartom még megemlékezni két nem várt gyöngyszem debütálásáról, az egyik az épp száz esztendeje kirobbant első világháborúnak emléket állító Valiant Hearts: The Great War, a másik pedig az eddigi legjobban sikerült kickstarteres alkotás, a Divinity: Original Sin. Fel kell kötniük a fehérneműt a nagyoknak, ha még komolyan gondolják az év szerepjátéka cím megszerzését.

Hardveres kollégáink az egyre nagyobb teret hódító laptop/tablet hibrideket mutatják be és segítenek kiválasztani a legjobbakat, míg Kult rovatunk a nyári Dreamhack eseményeiről számol be amellett, hogy megismertet mindenkit a játék közben tapasztalható ún. flow-élménnyel. Ezen kívül érdemes Stöki felkészülési tanácsait is figyelembe venni, ha valaki olyan játékexpóra készül, mint az E3, vagy a közelgő Gamescom. A DVD-n pedig négy videós anyag vár benneteket, egy-egy Valiant Hearts és MotoGP 14 teszt, valamint élménybeszámolók a Battlefield Hardline és a Survarium bétákról.

Teljes játék: Frontlines: Fuel of War

Júliusi teljes játékunk a saját szemszögű lövöldék táborából került ki, és ugyanaz a fejlesztőcsapat jegyzi, amelyiknek a tavaly novemberben ajándékba adott Homefrontot is köszönhettük.

Az orosz-kínai, valamint a nyugati érdekszövetségek kétségbeesett küzdelme az utolsó csepp erőforrásokért kiváló táptalaja egy járműves hadviseléssel kiegészített háborús FPS-nek. Egy csipetnyi CoD, két kanál Battlefield, no meg egy kevéske saját fűszer, és máris készen áll az egyedül, kooperatív módban, valamint egymás ellen is játszható Frontlines: Fuel of War.

A kódbeváltás a szokásos módon zajlik: tessenek ellátogatni a gamestar.hu/frontlinesfuelofwar aloldalra, majd bepötyögni az üres mezőbe a DVD-tokján található matricára nyomott egyedi kódot, és máris átvehető az áhított Steam-kód.

Extra ajándék I.: Survarium zártbéta-kód

A szép emlékű S.T.A.L.K.E.R. fejlesztői ügyködnek a Survarium címre keresztelt free-to-play MMOFPS-en, melynek zárt bétájába beléphet mindenki, aki megvásárolja a 2014/07-es GameStar magazint.

Posztapokaliptikus környezet, jellegzetesen kelet-európai hangulat, és a hamisítatlan S.T.A.L.K.E.R.-érzés köszön vissza a zárt bétából, amely egyelőre a játék PvP részére korlátozódik. A DVD-tokra ragasztott matricán található egyedi kódot a gamestar.hu/survarium aloldalon lehet beváltani.

Extra ajándék II.: Delta Vision-kedvezmény

Vízparton, fa árnyékába húzódva egy jó könyvet olvasni egyike a legkellemesebb nyári élményeknek. Persze az írott szó maradéktalan élvezetéhez nem árt némi képzelőerő sem.

Az izgalmas olvasnivaló beszerzésében segítünk nektek (képzelőerőt sajnos nem adhatunk mellé), hiszen szokás szerint az utolsó fillérig levásárolhatjátok kedvenc GameStar magazinotok árát a Delta Vision üzleteiben. További részletek a gamestar.hu/deltavision aloldalon.

BÖNGÉSZDE

Meet Tha Team

Aréna

Hírek

Assassin's Creed Unity

Destiny

Battlefield Hardline

Survarium

Dragon Age: Inquisition

Homefront: The Revolution

Far Cry 4

Star Citizen

Elite: Dangerous

The Forest

Teszt

Sniper Elite III

Divinity: Original Sin

Transformers: Rise of the Dark Spark

Enemy Front

Grid Autosport

MotoGP 14

WildStar

Valiant Hearts: The Great War

Blue Estate

The Wolf Among Us: Episode 4 - In Sheep's Clothing

Spintires: OffRoad Truck Simulator

Munin

Distant Worlds: Universe

Pandora: First Contact

Firefighters 2014: The Simulation Game

Pets

Civilization Revolution 2

World of Tanks Blitz

Angry Birds Epic

Powerpuff Girls: Defenders of Townsville

Játékvásárlási tanácsadó

Hardver

Hírek

Táblagép és notebook egyben 150 ezer forintért

Piactér

Vásárlási tanácsadó

Kult

Flow élmény a játékokban

Dreamhack Summer 2014

Hogyan élj túl egy játékexpót?

Szabad(a)játék

Visszapillantó

Másvilág

Film: Így neveld a sárkányodat 2

Sorozat: Fargo

Könyv: Robert Jordan/Brandon Sanderson - Az idő kereke XIV: A fény emlékezete

Zene: After Midnight - Energetic X; Prostitutes -  Petit Cochon; Ben Frost - Aurora; Remete - Keleti limes; The Algorithm - Octopus4; Eomac - Spectre; Suicide Silence - You Can't Stop Me

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)