Hirdetés

Démoni légiók és két teljes játék a 2015/10-es GameStar magazinban

|

Címlapon a World of Warcraft: Legion (előfizetőknek StarCraft II: Legacy of the Void), teljes játékként pedig a The Fall és a Giana Sisters: Twistet Dreams járnak a 116 oldalnyi olvasnivaló mellé.

Hirdetés

Rég volt már arra példa, hogy előfizetőink más címlappal kapják kézhez kedvenc GameStar magazinjukat, mint azok az olvasók, akik az utcai vásárlást részesítik előnyben. Ezt az apró eltérést leszámítva viszont semmiben sem különbözik egymástól a két változat, ugyanazok a cikkek sorakoznak az oldalakon, ugyanazokat a steames teljes játékokat tudjátok aktiválni a GameStar Plus keretrendszerében, és ugyanaz a 2016-os (folyamatosan bővülő) előfizetési ajánlat vár benneteket, melynek részleteiről hamarosan a GameStar Online-on is tájékozódhattok.

Nagyjából augusztus végén/szeptember elején vette kezdetét az a folyamat, amely játékok - álljon bármelyik paltform és bármilyen műfaj közel a szívünkhöz - kiapadhatatlannak tűnő utánpótlásról gondoskodik karácsonyig. Jellemzően erre az időszakra koncentrálódnak azok a játékok, amelyekben különböző módokon pattogtathatjuk, hajíthatjuk és rúghatjuk a labdát. A focitól (Pro Evolution Soccer 2016, FIFA 16) a kosárlabdán (NBA 2K16) és a rögbin (Rugby World Cup 2015) át az egzotikus "vérfociig"(Blood Bowl 2) mindent megtalátok a 2015/10-es GameStarban, az utóbbi hetek legfontosabb PC-exkluzív megjelenésével, a Might & Magic Heroes VII-tel egyetemben, amelytől azt reméltük, képes lesz felnőni a legendás harmadik részhez. Talán legközelebb sikerül. Lényegesen kevesebb fejtörést okozott a PS4-re költöztetett Uncharted: The Nathan Drake Collection sorsa, ahogy az Amnesia fejlesztőinek új játéka (SOMA) sem okozott csalódást.

Ne hagyjátok viszont ki az előzeteseinket sem, hiszen futottunk néhány próbakört az új Need for Speedben, hűséges birodalmi rohamosztagosként tapostuk hóba a pimasz lázadókat (vagy fordítva) a Star Wars Battlefrontban, patkányfajzatokat mészároltunk ipari mennyiségben a Warhammer: End Times - Vermintide-ban, és amikor már megcsömörlöttünk a kiontott skaven-belek látványától, ráuntunk a lézerstukkerek puttyogására, és elegünk volt a tuningolt verdák gumijainak csikorgásából, békésebb vizekre evezve megépítettük a jövő ideális városát az Anno 2205-ben. Egy szó mint száz, első kézből olvashatjátok el tapasztalatainkat a megjelenés előtt álló játékokról, ami alapján már képet alkothattok magatoknak a majdani végleges változatról.

Teljes játék - The Fall
Első teljes játékunk ebben a hónapban az indie-szcéna 2014-es felhozatalának egyik emlékezetes darabja. Az oldalra scrollozós alkotások sorát erősítő The Fall izgalmas ötvözete az akciónak és az érdekes feladványoknak, amelyre egy fordulatos történet helyezi fel a koronát.

Teljes játék II. - Giana Sisters: Twisted Dreams
Második októberi játékunk a C64-es hőskorszak egyik legjobb platformerének régóta várt folytatása. A Giana Sisters: Twisted Dreams valódi ínyencfalat, amelynek láttán a műfaj hódolói mind a tíz ujjukat megnyalják. Különlegessége a gombnyomásra átalakuló világ, valamint a főszereplő ezzel párhuzamosan megváltozó képességeinek kombinációjában rejlik.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék: Delta Vision kedvezmény
Már hagyománynak számít, hogy GameStar magazinotok teljes árát levásárolhatjátok a Delta Vision üzleteiben számtalan képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. A kedvezmény felhasználásának módjáról a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon tájékozódhattok.

Extra ajándék II.: FilmMagazin
Tartalom: Az utolsó boszorkányvadász, Sicario - A bérgyilkos és Bíborhegy háttércikkek; Legenda, Kötéltánc, Bíborhegy, Mentőexpedíció, Mélyütés, Hotel Transylvania 2 - Ahol még mindig szörnyen jó, Az útvesztő: Tűzpróba kritikák; The Walking Dead 6. évad sorozatismertető és Papírhold filmklasszikus.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
World of Warcraft: Legion
StarCraft II: Legacy of the Void (interjú)
Star Wars: Battlefront
Anno 2205
Need for Speed
Mirror's Edge Catalyst
Warhammer: End Times - Vermintide
Előfizetői akció 2016

Teszt
Might & Magic Heroes VII
Uncharted: The Nathan Drake Collection
SOMA
Everybody's Gone to the Rapture
Pro Evolution Soccer 2016
FIFA 16
Destiny: The Taken King
NBA 2K16
The Book of Unwritten Tales 2 (konzol)
Castle Crashers Remastered
Blood Bowl 2
Armikrog
Armello
Lovers in a Dangerous Spacetime
Jotun
The Talos Principle
Grand Ages: Medieval
The Escapists: The Walking Dead
Cross of the Dutchman
The Vanishin of Ethan Carter (konzol)
Solar Shifter EX
Leo's Fortune - HD Edition
Broken Sword 5: The Serpent's Curse (konzol)
Skyshine's BEDLAM
STASIS
Rugby World Cup 2015
Star Wars: Uprising
Need for Speed: No Limits
PewDiePie: Legend of the Brofist
Shooty Skies
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
DirectX 12-teszt
Sportos fülesek
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Kult
Játékpszichológia - Virtuálisvalóság-terápia
Extra life - Mozdulj meg, gamer!
Kezdjünk el játékot programozni
Kételyek a Star Citizen körül
E-sport - StarCraft II WCS Season 3 - A döntő (interjú)
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: Everest
Sorozat: Narcos; Fear the Walking Dead
Könyv: Terry Pratchett és Stephen Baxter - A hosszú Föld; Terry Pratchett - Baff!
Zene: Ultranoire - Disclosure; Duke Bluebeard - D.B.
Tehát a 2015/10-es GameStar magazin World of Warcraft: Legion (előfizetőknek StarCraft II: Legacy of the Void) címlappal, The Fall és Giana Sisters: Twisted Dreams teljes játékokkal, 7 előzetessel, 2 exkluzív interjúval, 30 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Játékpszichológia, Extra life, E-sport, Szabad(a)játék és Másvilág rovatokkal, valamint 5 videoteszttel, és kerekasztal-beszélgetéssel október 16-ától kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)