Hirdetés

Star Wars és DmC: Devil May Cry a 2015/12-es GameStar magazinban

|

Címlapon a Star Wars Battlefront, teljes játék a DmC: Devil May Cry. Decemberben is 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Midikloriánoktól mentes, erőtől duzzadó címlapunkról maga Vader nagyúr mosolyog le rátok minden egyes reszelős lélegzetvételével azt sugallva, hogy vegyetek GameStart. Ideje tehát bevallanunk, hogy HP lapul a jellegzetes tökfödő alatt, mert Mocsyt senki sem látta a legutóbbi ivós játék óta. Pedig annak már egy hónapja.

Aki azt várta, hogy november közepén behúzza a kéziféket a játékipar, nagyobbat nem is tévedhetett volna. Órák százait temethettük az utóbbi hetekben a Fallout 4 radioaktív pusztaságába, mindent felrobbanthattunk a Just Cause 3-ban egy diktátor megdöntése ürügyén, pontot tehettünk a StarCraft 2 régóta húzódó űreposzára, és akkor még nem is említettük a Star Wars Battlefront bombasztikus hangulatú csatáit. Ezekkel párhuzamosan PC-n is bizonyított az Assassin's Creed Syndicate, komoly formajavulást mutatott be a The Crew: Wild Run, valamint rajongók tömegeit tette boldoggá a Guild Wars 2: Heart of Thorns kiegészítője. Természetesen hiba lenne megfeledkezni azokról a játékokról, amelyekre fény vetült a reflektorokból, talán épp közöttük találjátok meg az év leginkább meghatározó játékélményét.

Teljes játék - DmC: Devil May Cry

2015-öt egy kiváló akciójátékkal, a Devil May Cry sorozat két éve megjelent rebootjával zárjuk. Nem baj, ha még sosem hallottál az angyalok és démonok között dúló háborúról, vagy fogalmad sincs arról, mi fán terem a nephilim. A DmC: Devil May Cry tiszta lappal indít ugyan, de a folyamatos akció és a káprázatos kombók miatt nem távolodik el annyira a sorozat gyökereitől, hogy a veteránok már ne leljék örömüket benne. Jó szórakozást kívánunk, a telepítéshez itt találtok segítséget.

Fontos: A magazinban található egyedi kódodat a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatod be!

Extra ajándék I: Windows 10 Superguide

Tekintve, hogy egyre több játékos dönt az átállás mellett, érdemes a váltástól még berzenkedő felhasználóknak is megismerkedniük a Windows 10 lehetőségeivel, valamint a Microsoft legújabb operációs rendszerét használó eszközökkel. Ebben nyújt segítséget a PC World szerkesztősége által összeállított 64 oldalas tájékoztató füzet, melyet a lapban megbújva találhattok.

Extra ajándék II: Egyhónapos Filmbox Live hozzáférés

Számos családban az ünnepi program részét képezi a közös filmnézés. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani a Filmbox Live egy teljes havi korlátlan hozzáférést nyújtó kuponkódjával. Ezernél is több film, sorozat, valamint kilenc tévécsatorna kínálata áll a rendelkezésetekre, az on demand tartalmat PC-n, okostévén, androidos és iOS-t futtató mobileszközökön, valamint PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokon nézhetitek. A kódot 2016. január 31-ig válthatjátok be a filmboxlive.hu oldalon. További részletek a magazinban.

Extra ajándék III: Delta Vision kedvezmény

Már hagyománynak számít, hogy GameStar magazinotok teljes árát levásárolhatjátok a Delta Vision üzleteiben számtalan képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. A kedvezmény felhasználásának módjáról a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon tájékozódhattok.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Tartalom: A tenger szívében és Star Wars - Az ébredő Erő háttéranyagok; Szemekbe zárt titkok, Krampusz, A tenger szívében, Ifjúság, Dínó tesó és Kémek hídja kritikák; 2016 legjobban várt filmjei extra; Jessica Jones és Doctor Who évadkritikák; Gyalog Galopp filmklasszikus. 

BÖNGÉSZDE

Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Quantum Break
Horizon Zero Dawn
Ironkraft - Road to Hell
Előfizetői akció 2016

Teszt
Star Wars Battlefront
Fallout 4
Just Cause 3
StarCraft II: Legacy of the Void (+ interjú)
Guild Wars 2: Heart of Thorns
Assassin's Creed Syndicate (PC)
The Crew: Wild Run
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut
Elite: Dangerous
Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below
Project Zero: Maiden of Black Water
Minecraft: Story Mode - Episode 1: The Order of the Stone
Minecraft: Story Mode - Episode 2: Ass Emly Required
Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire
Hard West
Darksiders II Deathinitive Edition
Clandestine
Broforce
Football Manager 2016
Pathologic Classic HD
Devils & Demons
Overlord: Fellowship of Evil
Skyhill
Knight Squad
Coast Guard
Game of Thrones: Ice Dragon
Construction Simulator: Gold Edition
Dragon Age: Inquisition - The Descent
Dragon Age: Inquisition - Trespasser
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
A nappali új központja
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Csapatmunka másképp
Ha túl sokat mozgok, az a baj, ha túl keveset, az a baj
Kártyajáték Scratchben
Az év játékipari felvásárlása
BlizzCon 2015 - az e-sportok olimpiája
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: Fekete mise
Sorozat: Doctor Who
Könyv: R.A. & Geno Salvatore - Az árnyékmaszk
Zene: Celldweller - End of an Empire; Puscifer - Money Shot; LÄRM - VA Volume 1.

Tehát a 2015/12-es GameStar magazin Star Wars Battlefront címlappal, DmC: Devil May Cry teljes játékkal, Windows 10 Superguide-dal, egyhónapos korlátlan Filmbox Live hozzáféréssel, 3 előzetessel, 29 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 4 videoteszttel és kerekasztal-beszélgetéssel december 11-étől kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)