Hirdetés

Doom és Remember Me a 2016/02-es GameStarban

|

Címlapon a Doom, teljes játék a steames Remember Me. Februárban ismét 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Mint téli álmából felébredt mackó a primör málnára, úgy zúdult ránk a játékok áradata az utóbbi hetekben. A biztonság kedvéért rá is néztünk a naptárra, hogy tényleg februárt írunk-e. Elmúltak már azok az idők, amikor az év elején nem történt gyakorlatilag semmi.

És akkor lássuk a részleteket:

BZ kezéből úgy kellett kicsavarni az egeret, hogy megírja végre az XCOM 2 tesztjét, Mocsy folyton Lara Croft nemesebbik felét bámulta ihletre várva, merthogy végre PC-n is górcső alá helyezhettük a Crystal Dynamics remekművét, RG egy életre megtanulta Sébastien Loeb nevét, Kaci egy neves űrstratégiai játék sivatagba száműzött előzménye iránt gyulladt olthatatlan szerelemre és még Gulius Dragon's Dogma-függősége is kiújult. Még sokáig folytathatnám a felsorolást, hiszen nem kevesebb, mint 39 játékról/kiegészítőről/DLC-ről alkottunk jól megalapozott véleményt. Ne csak a pontszámot tessék nézni, a szöveg is hozzá tartozik! Berlinben kipróbáltuk az ősemberes Far Cry Primalt, felkerestük a Tom Clancy's The Division behavazott Manhattanjét, vegetáriánus élőhalottakat lőttünk halomra a Plants vs. Zombies 2-ben, elvesztünk a Torment: Tides of Numenera sci-fantasy világában, utánajártunk, mit várhatunk a Dark Souls 3-tól, a Total War: Warhammertől és végül, de nem utolsósorban print-exkluzív képek kíséretében mondjuk el, miért is lesz hangos a Doom megjelenésétől péntek tizenharmadika.

Teljes játék - Remember Me
Ebben a hónapban a Life is Strange alkotóinak bemutatkozó játékát választottuk a lap mellé, mely több szempontból is különlegesnek tekinthető. Egyrészt a cyberpunk miliőt még korántsem zsigerelték ki a kiadók annyira, mint annak idején a második világháborút, pár pedig éve a modern hadviselést. Másrészt a Remember Me két egyedi játékelemmel is gazdagította az iparágat: a tetszőlegesen összeállítható kombókkal, valamint a memóriaremix lehetőségével. A játékban egy Nilin nevű memóriavadász leányzót alakítunk, aki emlékei visszaszerzésén fáradozik 2084 nagyvállalatok uralta Neo-Párizsában. Jó vadászatot!

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I: Delta Vision kedvezmény
A GameStar magazin teljes árát februárban is levásárolhatjátok a Delta Vision üzleteiben számtalan képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. A kedvezmény felhasználásának módjáról a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon tájékozódhattok.

Extra ajándék II.: FilmMagazin
Tartalom: Oscar 2016 esélylatolgatás, Zoolander 2 és Ave, Cézár! Háttércikkek; Deadpool, A nagy dobás, Félvilág, Spotlight - Egy nyomozás részletei, Carol, A fiú, Brooklyn, Viharlovagok, Nagyfater elszabadul, A szoba, Mustang, A dán lány, Gondolj rám és Straight Outta Compton kritikák; Micheal Keaton portré és Deadpool-képregények extrák; A térség és X-akták sorozatismertetők, Dr. Strangelove filmklasszikus. 

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Doom
Dark Souls III
Total War: Warhammer
Far Cry Primal
Tom Clancy's The Division
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
Torment Tides of Numenera

Teszt
XCOM 2
Sébastien Loeb Rally EVO
Rise of the Tomb Raider (PC)
Lego Marvel's Avengers
Resident Evil 0 HD Remaster
Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC)
Homeworld: Deserts of Kharak
The Witness
Bombshell
King's Quest Chapter II: Rubble Without a Cause
Rise of the Tomb Raider - Baba Yaga: The Temple of The Witch
Fortified
The Elder Scrolls Online: Orsinium
American Truck Simulator
The Deadly Tower of Monsters
This War of Mine: The Little Ones
Volume
Assassin's Creed Chronicles: India
That Dragon, Cancer
Wick
The Mean Greens - Plastic Warfare
Oxenfree
Prison Architect
The Banners Saga
Amplitude
The Bug Butcher
Tharsis
INFRA
World of Tanks (PS4)
Driveclub: Bikes
CITYCONOMY: Service For Your City
Euro Fishing
Handball 16
Hardware: Rivals
Zheros
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Rayman Adventures
Badland 2
Crashlands
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Windows 7 vs. 8.1 vs. 10
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: És boldogan éltek VR
Ergonómia: Az ülés a gerinc extrém sportja
3D-s játék Scratchben
A ritmusjáték örök és elpusztíthatatlan
E-sport: Amikor a zsebbe került bankjegy dönti el a meccset
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: Deadpool
Sorozat: A.K.A. Jessica Jones
Könyv: Robert Jordan - Mennyei tűz; Arthur C. Clarke - 2001 elveszett világai; Valerio Evangelisti - Égj, inkvizítor!; Esterházy Péter/Marianna D. Birnbaum - Az évek iszkolása; Csányi Vilmos - Íme, az ember
Zene: Yellow Claw - Blood For Mercy; The Black Queen - Fever Daydream

Tehát a 2016/02-es GameStar magazin steames Remember Me teljes játékkal, Doom címlappal, 7 előzetessel, 39 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 4 videoteszttel (XCOM 2, Rise of the Tomb Raider, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Lego Marvel's Avengers) egy hosszabb, kommentár nélküli Far Cry Primal gameplay videóval és kerekasztal-beszélgetéssel február 19-étől kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)