Hirdetés

Overwatch és szuperhősök a 2016/05-ös GameStarban

|

Címlapon az Overwatch, teljes játékunk az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition. Májusban ismét 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Közel húsz esztendeje annak, hogy a Blizzard utoljára egy új, addig nem ismert univerzummal ismertetett meg bennünket. A rekordokat döntögető bétát követően egyértelművé vált, hogy az Overwatch 2016 egyik legfontosabb megjelenéseként vonul majd be a történelemkönyvekbe. Interjúval és a karaktereket részletesen bemutató tájékoztatóval súlyosbított tesztünkből kiderül, hogy még mindig működik-e a Blizzard-recept, mely szerint egy kölcsönvett ötletet addig-addig formáznak saját szájuk íze szerint, míg felül nem múlják vele az ihletforrást.

Bár a címlapon vicsorgó Winston nem hagy kétséget dominanciája felől, szó sincs arról, hogy a 2016/05-ös GameStar kizárólag az Overwatch-ról szólna. Hasonlóképpen megjelenés előtt tesztelhettük a történelmi hadszíntereket orkokra, élőholtakra és mágiára cserélő Total War: Warhammert. De az év játéka aspiráns Uncharted 4: A Thief's End, a MOBA-shooter Battleborn, az újragondolt Ratchet & Clank, és a PC-n csalódást okozó Quantum Break sem kerülhette el sorsát. Mindegyikük megmérettetett, s bizony akadt, ki könnyűnek találtatott.

Teljes játék - Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Számtalan műfaj képviselője megfordult már mellékleteink között, de verekedős játékot még egyszer sem adtunk ajándékba. Egy ideje már változtatni szerettünk volna ezen a tarthatatlan helyzeten, most pedig örömmel nyújtjuk át nektek a bunyós címek egyik legjobbját, a DC univerzum hőseit és rosszfiúit felvonultató Injustice: Gods Among Ust. És hogy teljes legyen a felhasználói élmény, nem az alapkiadással szúrjuk ki a szemeteket, hanem az összes tartalmi bővítést magába foglaló Ultimate Edition steames változatát adjuk a májusi GameStar mellé.

Fontos: A magazinban található egyedi kódodat a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatod be!

Extra ajándék I.: Barcraft kuponok
Mostantól minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért 60 percnyi ingyenes gamer-PC-használatot, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Májusban is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben számtalan képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. A részletekről a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon tájékozódhattok.

Extra ajándék III.: FilmMagazin
Tartalom: Rossz szomszédság 2, Alice Tükörországban, Warcraft: A kezdetek, Rendes fickók és X-Men: Apokalipszis háttércikkek; Amerika Kapitány - Polgárháború, X-Men: Apokalipszis, Angry Birds - A film és A dzsungel könyve kritikák; A videojátékok és filmek kapcsolata; Unbreakable Kimmy Schmidt sorozatismertető; Ben-Hur filmklasszikus.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Gears of War 4
Call of Duty: Infinite Warfare
Battlefield 1
Mirror's Edge Catalyst
Champions of Anteria (+interjú)
Subnautica
Ark: Survival Evolved

Teszt
Overwatch (+interjú)
Uncharted 4: A Thief's End
Total War: Warhammer (+interjú)
Battleborn
Ratchet & Clank
Star Fox Zero
Dont't Starve Together
Quantum Break (PC)
Ashes of Singularity
Alienation
MXGP2 - The Official Motocross Videogame
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear
ADR1FT
The Banner Saga 2 (+interjú)
Hitman: Sapienza
King's Quest Chapter III: Once Upon a Climb
DiRT Rally (konzol)
Bules and Bullets - Episode 2: Shaking the Hive
Adam's Venture Origins
The Guest
Star Wars Battlefront - Outer Rim
Call of Duty: Black Ops 3 - Eclipse
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Így működik a PC
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Játszani vagy nézni - ez itt a kérdés
Minecraft-tipp: Modok a zsebedben
Miért rosszak a videojátékos filmek?
E-sport - The Grand Finals 2016 (+interjúk)
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: Amerika Kapitány: Polgárháború
Sorozat: Lucifer
Könyv: Beregi Tamás - Noctambulo: Egy alvajáró története; J.D. Salinger - Rozsban a fogó; Robert Jordan - A káosz ura; Clive Barker - A vér evangéliuma; Oliver Bowden - Assassin's Creed: Alvilág
Zene: Ferine - Identification; Sensient - The End of All Things; Fallujah - Dreamless; Memmaker - Let There Be Lasers

Tehát a 2016/05-ös GameStar magazin steames Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition teljes játékkal, Overwatch címlappal, 7 előzetessel, 22 játékteszttel, 6 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Overwatch, Uncharted 4: A Thief's End, Total War: Warhammer) május 20-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)