Hirdetés

Száznál is több játék a 2017/01-es GameStarban

|

Választható steames teljes játékkal érkezik 2017 első GameStar magazinja. Januárban is 116 oldal olvasnivalóval várunk benneteket.

Hirdetés

Mi mással is kezdhettük volna az évet, mint hogy visszatekintünk a mögöttünk hagyott tizenkét hónapra, miközben fél szemünket már a jövőn tartjuk? Nem kevesebb, mint 111 címet szedtünk össze és mutatunk be 30 oldalon (a For Honort, a Halo Wars 2-t, az Injustice 2-t, a Mass Effect: Andromedát, a Prey-t és a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlandset bővebben) a 2017-es felhozatalból. És ez csupán töredéke a már bejelentett játékoknak. A magunk részéről azon sem lepődnénk meg, ha a PC-s játékmegjelenések száma a tavalyi rekordot meghaladva elérné az 5000-et.

De most kanyarodjunk vissza az utóbbi hetek terméséhez. Végre kezünk közé kaparinthattuk a tízéves fejlesztési ciklus eredményeként megszületett Final Fantasy XV-öt és a The Last Guardiant. Persze a trónörökös kalandjain, meg a kisfiú és griff-szerű teremtmény barátságán túl is van élet. Megmentettük a karácsonyt a Dead Rising 4 hörgő élőhalottjaitól, lesiklottunk a Steep legmagasabb csúcsáról, terminátorpáncélban merészkedtünk a Space Hulk: Deathwing génorzói közé, visszatértünk a legsikeresebb interaktív drámához a The Walking Dead: A New Frontier dupla epizódos nyitánya révén és még számos további élménynek - kellemesnek és kellemetlennek egyaránt - tettük ki magunkat, hogy megoszthassuk veletek tapasztalatainkat.

Teljes játék: Válasszatok egyet a száznál is több steames játék közül!
El sem tudjátok képzelni, mekkora dilemmát okoz a tökéletes teljes játék kiválasztása. Egyesek FPS-nek örülnének, mások kalandjátéknak, de sokan látnának szívesen stratégiai vagy szerepjátékot, esetleg autóversenyt mellékletként. Ezért ebben a hónapban kísérleti jelleggel rátok bízzuk a döntést. Egy több mint száz címet (indie és AAA-játékok, klasszikusok és újdonságok) tartalmazó listáról választhattok egyet magatoknak.
Fontos: A magazinban található egyedi kódodat a www.gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: Survarium kód
A magazin mellé kapott 3000 forint értékű Survarium csomagban mindent megtaláltok, amire szükséged lehet ahhoz, hogy életben maradj az apokalipszist követő kaotikus időszakban: Bandit's Jacket (level 2), Bandit's Pants (level 2), UZI "Hurricane" (level 2), Magyarország zászlaja festés, +20% Black Market Reputation és +25% Silver.
Fontos: A kódot a survarium.com/en oldalon lehet aktiválni és csak Magyarországról működik.

Extra ajándék II.: Mindenki a vendégünk egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezmény
Örömmel tájékoztatunk benneteket arról, hogy 2017 folyamán is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Háttér: Ilyen volt 2016, A kaptár: Utolsó fejezet
Kritika: Az éjszaka törvénye, A nagy fal, Széttörve, A számolás joga, xXx: Újra akcióban, Utazók, A vörös teknős, Assassin's Creed, Váratlan szépség
Extra: Gengszterfilmek
Sorozat: Tabu
Filmklasszikus: Volt egyszer egy Amerika

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek
Best of 2016
Mit hoz 2017?

Teszt
Final Fantasy XV
The Last Guardian
Dead Rising 4
Steep
Space Hulk: Deathwing
The Walking Dead: A New Frontier - Episode 1: Ties That Bind (Part One)
The Walking Dead: A New Frontier - Episode 2: Ties That Bind (Part Two)
The Dwarves
The Crew: Calling All Units
Forza Horizon 3 - Blizzard Mountain
Transport Fever
Batman: The Telltale Series - Episode 5: City of Light
Robot Squad Simulator 2017
Dragon Quest VIII: Jurney of the Cursed King
Pokémon Sun & Moon
Dead Age
King's Quest Epilogue
The Townsmen
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Negyed TB-os SSD-k
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
A GameArt legjobbjai
Játékpszichológia: Miért játszunk Pokémon Gót?
Tanuljunk videojátékkal
Szabad(a)játék: Az apokalipszis ingyenélői
Do you speak gamer?
Játékvilág - Dungeons & Dragons: Dark Sun
Minecraft-tipp: A véletlen törvényei
E-sport: A Magyar Elit Bajnokság első szezonja
Visszapillantó

Másvilág
Film: Assassin's Creed; Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet
Sorozat: The OA
Könyv: Robert Jordan - A tél szíve
Zene: VA - Watch Out; Hungarian Synthwave Allstars - Vol 2.; The Fallen - Collapsed World; Margaret Island - Bakancslista; Princess Chelsea - Aftertouch; HabooDubz aka Polaak - Fried Rize Dubs Vol 3.; S Olbricht - For Perfect Beings

Tehát a 2017/01-es GameStar magazin választható steames teljes játékkal, Survarium prémiumkóddal, 111 játékot magába foglaló 2017-es előrejelzéssel, 18 játékteszttel, 6 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Dead Rising 4, Final Fantasy XV, The Last Guardian) január 20-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)