Hirdetés

Kommandósok, raliautók és rengeteg japán játék a 2017/02-es GameStarban

|

Címlapon a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, teljes játékunk a DiRT3 Complete Edition. Februárban szokás szerint 116 oldalnyi olvasnivalóval jelentkezünk.

Hirdetés

Az év első néhány hetét egyértelműen a távol-keleti szigetország játékipara dominálta, minek következtében minden idők legjapánabb GameStar magazinját tarthatjátok majd a kezetekben. Tesztrovatunkban egészen pontosan tizenegy japán fejlesztésű, esetleg témaválasztásának vagy inspirációs forrásának okán japán vonatkozású alkotást helyeztünk patikamérlegre. Ám mielőtt még behatóbban is foglalkoznánk velük, feltétlenül figyelmetekbe ajánlanám előzeteseinket, amelyek kivétel nélkül első kézből szerzett tapasztalatokra épülnek, magyarán ki is próbáltuk a játékokat. Példának okáért Magyarországról egyedüli sajtósként voltunk hivatalosak a Ubisoft párizsi rendezvényére, ahol a Wildlands egy sokkal csiszoltabb változatát láthattuk, mint a bétában, ezért most veletek együtt izgulunk, hogy a kettő közül melyik tükrözi a végső változat minőségét.

És akkor most kanyarodjunk vissza a tesztekhez, közülük is a szériát sikeresen megújító Resident Evil 7-hez, amelynek végigjátszását megtekinthetitek YouTube-csatornánkon, amennyiben nem rendelkeztek a szoftver futtatásához szükséges hardverrel, vagy jobban szerettek szemtanúi, mintsem résztvevői lenni a vérfagyasztó eseményeknek. Hasonlóan kedvező benyomást gyakorolt ránk a méltatlanul alulértékelt Gravity Rush 2, valamint a Nioh is. Utóbbira néha még mi is szamurájos Dark Soulsként hivatkozunk, holott saját jogán érdemelte ki dicséretünket. Igaz ugyan, hogy a lapszámban megfordult japán, vagy japán tematikát választó játékok többsége konzolhoz kötött, de a PC-sek se keseredjenek el, ugyanis a Shadow Tactics: Blades of the Shogun képében megszületett minden idők legjobb, leginkább kiforrott Commandos-klónja. Az említetteken felül pedig még számos további cikk várja, hogy elolvassátok, köztük a prémium kategóriás gamernotebookok tesztje.

Teljes játék: Dirt 3 Complete Edition

A decemberi dobozos és a januári választható teljes játékok után visszatértünk a régi kerékvágásba, azaz mindenkinek ugyanaz jut: az utóbbi évek egyik legjobb autós játéka, vagyis a Dirt 3. A Codemasters régóta futó sorozatához tartozó játékok címéből ekkor hagyták ki első alkalommal a néhai ralivilágbajnok, Colin McRae nevét, majd tértek át a korábban bevezetett Dirt márkanév kizárólagos használatára. Ugyancsak februári teljes játékunkhoz köthető a Gymkhana mód bevezetése, amelyben a ralizásba belefáradt játékosok trükkös akadálypályákon mutathatják be tudásukat.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a www.gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: World of Tanks invite kód

A magazin mellé kapott World of Tanks kezdőcsomag jóvoltából frissen kreált felhasználói fiókkal sem kényszerültök arra, hogy csupasz talpú zöldfülűként nézzetek szembe a gyakorlottabb játékosok páncélosaival.
A kezdőcsomag tartalma: T1E6-PS 100%-osan kiképzett legénység (PS4-re)/T1E6-X1 100%-osan kiképzett legénység (Xbox One-ra), T7 Combat Car 100%-osan kiképzett legénység, 2 garázshely, 2 nagy javítókészlet, 2 nagy egészségügyi csomag, 2 automatikus tűzoltó berendezés, 3 nap prémium előfizetés és 100 000 Silver.

Extra ajándék II.: A vendégünk vagy egy italra

Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezmény

Örömmel tájékoztatunk benneteket arról, hogy 2017 folyamán is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Háttér: Szólít a szörny, Tulipánláz, John Wick 2. felvonás
Kritika: A régi város, Lego Batman - A film, Az egészség ellenszere, Holdfény, Arany, Jackie, Oroszlán, Az alapító, Körök, Egy kutya négy élete, A kaptár - Az utolsó fejezet
Extra:  Top 5 pozitívum és Top 5 negatívum az Oscar-jelölésekkel kapcsolatban
Sorozat: 24: Legacy
Filmklasszikus: Veszedelmes viszonyok

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (+ interjú)
Nintendo Switch
For Honor
Conan Exiles
We Happy Few
Pit People
Endless Space 2
Galactic Junk League
Days of War

Teszt
Resident Evil 7: Biohazard
Yakuza 0
Nioh
Gravity Rush 2
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Tales of Berseria
Let It Die
Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue
Rock Band Rivals
Beholder
The Lion's Song: Episode 2 - Anthology
Rad Rodgers - World One
The Little Acre
Memoranda
Her Majesty's SPIFFING: The Empire Staggers Back
Star Wars Battlefront - Rogue One: Scarif
Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage
Super Dungeon Bros
Clustertruck
Total War: Warhammer - Ream of the Wood Elves
Amnesia: Collection
Urban Empire
Tokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special Gigs
Rise & Shine
Pinball FX 2 VR
I Expect You to Die
Star Wars Battlefront - Rogue One: X-Wing VR Mission
Surgeon Simulator: Experience Reality
Keep Talking and Nobody Explodes
Lethal VR
Rez Infinite
Dexed
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Prémium gamernotebookok
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Láthatatlan játékosok
Dreamhack
Mozdulj Gamer
Szabad(a)játék
30 éves a The Last Ninja
Játékvilág - Dungeons & Dragons: Ravenloft
Minecraft-tipp: Feltérképezzük a Minecraftot
E-sport: A tavaszi League of Legends szezon esélyesei
Visszapillantó

Másvilág
Film: LEGO Batman; A Kaptár: Utolsó fejezet
Sorozat: Incorporated; A Series of Unfortunate Events
Könyv: Greg Keyes - Kriptaherceg
Zene: Infected Mushroom - Return to the Sauce

Tehát a 2017/02-es GameStar magazin Dirt 3 Complete Edition steames teljes játékkal, konzolos World of Tanks prémiumkóddal, 9 előzetessel, 31 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Let It Die, Nioh, Yakuza 0) február 17-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)