Hirdetés

Vámpírok és női kalandorok a 2017/09-es GameStarban

|

Címlapon az Uncharted: The Lost Legacy, teljes játékunk a Dark. Szeptemberben ismét 116 oldalnyi olvasnivalóval jelentkezünk.

Hirdetés

A Gamescom a mi kis E3-unk, kevesebb ugyan az újdonság, de cserébe nagyobb, zajosabb, hagyományosan nyitott a publikum számára, és még a német kancellár is felkeresi, ha kedve támad Farming Simulatort nyomni. Idén öttagú különítmény (Paca, Kaci, Csirke, EndreMan és Ádám) fedezte fel magának a showfloort, lesett be zárt ajtók mögé és készített interjút számos játék, köztük a Dragon Ball FighterZ, a Monster Hunter World és a Total War: Warhammer II fejlesztőivel.

Élményeiket 24 oldalon terpeszkedő beszámoló formájában osztják meg veletek. Amint azzal végeztetek, következhetnek a tesztek, amelyekből ez alkalommal 28-nak jutott hely a GameStar hasábjain. Megtudhatjátok, hogy milyen lett az Uncharted: The Lost Legacy Nathan Drake nélkül, sikerült-e megfelelően összeraknia a Ninja Theory-nak a világ első indie költségvetésű AAA-kategóriás játékát, a Hellblade: Senua's Sacrifice-t. Sokat vártunk a Saints Row világában játszódó Agents of Mayhemtől és még többet Cliffy B. vadonatúj arénashooterétől, a LawBreakerstől, ám egyik sem váltotta be reményeinket. Kellemeset csalódtunk viszont az XCOM 2 kiegészítőjében és War of the Chosen hasonszőrű, ám jóval vidámabb hangulatú rokonában a Mario + Rabbids Kingdom Battle-ben. Még egy rakat másik játékról írhatnék jót/rosszat, de nem akarom feleslegesen rabolni az időtöket. A böngészde magáért beszél.

Teljes játék: Dark
Vlad Tepes, vagyis Drakula gróf, Lestat de Lioncourt, és Edward Cullen Lusta Dick óta tudjuk, hogy a vérszívók az univerzum legmenőbb fenegyerekei. Eric Bane-t csak nemrégiben változtattak vámpírrá, és mivel még nem ment teljesen végbe a folyamat, ezért idősebb és tapasztaltabb fajtársainak útmutatásával igyekszik életben maradni a Dark napjainkba helyezett kulisszái (múzeum, irodaház stb.) között. Lopakodós akciójátékról van szó, amelyben a szerepjátékos elemek is jelentőséggel bírnak. Dióhéjban mindez azt jelenti, hogy hősünket - kinek szinkronhangja ugyanaz, mint Geralté - különféle természetfeletti képességekkel ruházhatjuk fel, így faragva belőle nesztelen és észrevehetetlen gyilkológépet.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégünk vagy egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Háttér: Himmler agyát Heydrichnek hívják, Kingsman - Az aranykör

Kritika: Az, Csábítás, Wild River - Gyilkos nyomon, Kerítések, A tehetség, Barry Seal - A beszállító, Logan Lucky - A tuti balhé, Az Emoji-film, Pappa Pia!

Portré: Sofia Coppola

Extra: Szerepcsere - Újracasting filmekben, sorozatokban

Sorozat: Marvel's The Defender

Filmklasszikus: Terminátor 2. - Az ítélet napja

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Gamescom 2017

Teszt
Uncharted: The Lost Legacy
Hellblade: Senua's Sacrifice
LawBreakers
Agents of Mayhem
Mario + Rabbids Kingdom Battle
XCOM 2: War of the Chosen
Life is Strange: Before the Storm - Episode 1: Awake
F1 2017
Pyre
Matterfall
StarCraft: Remastered
Tacoma
Monster Hunter Stories
Last Day of June
The Escapists 2
Black The Fall
Pathfinder Adventures
Resident Evil Revelations
Minecraft: Story Mode Season 2 - Episode 2: Giant Consequences
Car Mechanic Simulator 2018
Batman: The Enemy Within - Episode 1: The Enigma
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - Episode 3: More Than a Feeling
Hearthstone: Knights of the Frozen Throne
Ken Follett's The Pillars of the Earth - Book 1
Pillars of Eternity: Complete Edition
Mega Man Legacy Collection 2
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Total War: Warhammer - Norsca
Nioh: Defiant Honor
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Megfizethető monitorok
Világító PC
Régebbi CPU-k és GPU-k ma
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: A vlogolás lélektanak
Mozdulj Gamer: DoggyAndi, gyere ki a jégre!
Szabad(a)játék
World of Tanks: War Stories
Játékok, amelyekben kicsengettek
Játékvilág: Star Trek
Esport: Heathstone Global Championship 2017
Visszapillantó

Másvilág
Film: Sokkal több, mint testőr
Sorozat: Queen of the South, Marvel's The Defenders
Könyv: Robert Jordan - Új tavasz, R. A. Salvatore - Maestro, Peter F. Hamilton - Eltékozolt ifjúság
Zene: Vincenzo - Moleman 4: Longplay OST, Ophidian - Running on Empty
Társasjáték: Star Wars - Lázadás

Tehát a 2017/09-as GameStar magazin Dark steames teljes játékkal, 24 oldalas Gamescom 2017 helyszíni beszámolóval, 28 játékteszttel, 8 exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Agents of Mayhem, LawBreakers, Uncharted: The Lost Legacy) szeptember 15-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)