Hirdetés

BlizzCon 2017, templomos lovagok és ajándék repülők a 2017/11-es GameStarban

|

Címlapon a BlizzCon 2017 sztárja, a World of Warcraft: Battle for Azeroth, teljes játékunk a The First Templar. Ez alkalommal is 116 oldalon jelentkezünk.

Hirdetés

Jellemzően a novemberi lapszámban zsúfolódnak össze az adott év legizgalmasabb címei, és ez idén sem alakult másként. Mint King Kong és Godzilla, úgy estek egymásnak a kollégák a szerkesztőségben, hogy kinek melyik nagyágyú jusson az aktuális felhozatalból. Sokat tapasztalt korelnökünk, a Blizzard munkásságát alaposan ismerő Mocsy inkább a napfényes Kaliforniát választotta, no meg a World of Warcraft, a StarCraft 2, a Hearthstone, a Heroes of the Storm és az Overwatch rajongóinak szánt új tartalmakat. Szegény Diablo ezúttal látványosan magára maradt.

A másik utazó nagykövetünknek Pacát választottuk, akinek kis híján sikerült a DICE vendégeként letesztelnie a Star Wars Battlefront 2-t. Bár két teljes napot töltött a multiplayerrel, kénytelenek voltunk későbbre halasztani a pontozást, mivel csak lapzárta után kaptuk meg a hozzáférést a sokak által várt kampányhoz. (Folytatás az online tesztben, illetve kibővítve majd a decemberi számban.) Figyelmünkért hangos "Engem, engem válassz!" kiáltással vetélkedett a második világháborúhoz visszatérő Call of Duty: WW2, az egyiptomi turizmust fellendítő Assassin's Creed Origins, a tarantinoi magasságokban szárnyaló Wolfenstein 2: The New Colossus, a talán kevésbé félelmetes, ám csiszoltabb The Evil Within 2, a visszafogottan polgárpukkasztó South Park: The Fractured but Whole, az elvárásoknak megfelelően remekül sikerült Super Mario Odyssey, az esportra kihegyezett Gran Turismo Sport, a science-fantasy legújabb képviselőjeként debütált Elex, a PC-n is bámulatos Destiny 2, valamint tucatnyi további alkotás.

Teljes játék - The First Templar
Egyetlen szó sem igaz az Assassin's Creed hazug propagandájából, amely a szabadság és a béke hírnökeinek próbálja beállítani a természetes társadalmi rendet aljas módszerekkel bomlasztó orgyilkos szektát. Szerencsére a bolgár Haemimont Games csattanós válasza megmutatja a templomosok valódi arcát. Történelmi személyiségek, felbecsülhetetlen értékű ereklyék, csalás és árulás, hűség és barátság, vérpermetbe fúló összecsapások és takaréklángra csavart misztikum jellemzi ezt az akciójátékot, amihez jó szórakozást kívánunk.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: World of Warplanes 2.0 bónuszkód
Mindegy, hogy kezdő pilótaként foglalnál helyet az első vasmadaradban, vagy a hírhedt Vörös Báróval emlegetnek egy lapon, bátran felhasználhatod megújult a 2500 forint értékű bónuszkódot abban a tudatban, hogy egy német Focke-Wulf Fw 56 Stosser, valamint egy amerikai Brewster F2A-1 Buffalo is csatlakozik gyűjteményedhez két extra hangárhellyel egyetemben.

Extra ajándék II.: A vendégünk vagy egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék IV.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék V.: FilmMagazin

Háttér: A Viszkis, Coco

Kritika: Az Igazság Ligája, Gyilkosság az Orient Expresszen, Thor: Ragnarök, Budapest Noir, Űrvihar, Nyírjuk ki Günthert!, Milyen hosszú az éjszaka, Fűrész: Újra játékban, Dzsungel

Extra: DC, Marvel, Star Wars és a többiek, avagy gondolatok a kritikus vs. rajongó szembenállásáról

Sorozat: Stranger Things 2. évad

Filmklasszikus: Gyilkosság az Orient Expresszen

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna

Előzetes
BlizzCon 2017
Escape from Tarkov

Teszt
Star Wars Battlefront 2 (multiplayer)
Call of Duty: WW2
Assassin's Creed Origins
Wolfenstein 2: The New Colossus
The Evil Within 2
South Park: The Fractured but Whole
Super Mario Odyssey
Gran Tursimo Sport
Elex
Destiny 2 (PC)
The LEGO Ninjago Movie Video Game
WWE 2K18
Life is Strange: Before the Storm - Episode 2: Brave New World
Echo
JYDGE
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - Episode 4: Who Needs You
Batman: The Enemy Within - Episode 2: Tha Pact
Tooth and Tail
Gundam Versus
Ruiner
The Culling
Baja: Edge of Control HD
Dragon's Dogma Dark Arisen (PS4/XO)
Dungeons 3
This is the Police

Hardver
Hírek
Intel Core i7-8700K
AMD Threadripper CPU-teszt
MSI GTX 1070 Ti
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Ki nem mondott szerepek az esport-csapatban
Mozdulj Gamer: Kézilabdával túráztattuk Kiss Imit
Szabad(a)játék
Játékvilág: Marvel Comics
A játékipar dobozolt mételye
Esport: League of Legends világbajnokság, 2017
Visszapillantó

Másvilág
Film: Thor - Ragnarök, Hóember
Könyv: Howard Phillips Lovecroft összes művei - első kötet
Zene: Mental Wreckage - Symp.tom Lawaii Remixes, VA - Thunderdome 25 Years of Hardcore
Társasjáték: Trónok harca - A Vastrón

Tehát a 2017/11-es GameStar magazin The First Templar steames teljes játékkal, 7400 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, digitális FilmMagazin, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon, World of Warplanes 2.0 bónuszkód), BlizzCon 2017 élménybeszámolóval, 1 előzetessel, 25 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Assassin's Creed Origins, Call of Duty: WW2, South Park: The Fractured but Whole) november 17-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)