Hirdetés

Hadvezérek és démonok a 2018/03-as GameStar magazinban

|

Címlapon a Total War: Arena, teljes játékunk a Demonicon. Márciusban szokás szerint 116 oldalon jelentkezünk.

Hirdetés

Egyszer már letarolta a free to play játékok piacát a Wargaming, most újra próbálkozik, ám ezúttal lánctalpasok helyett az ókor legnagyobb hadvezéreit, és az ő seregeiket vezethetjük csatába. A jelentős részben magyarok által fejlesztett Total War: Arena kategóriájának egyik legígéretesebb új szereplője, ezért jogosan követelt magának helyet a márciusi GameStar címlapján. 

Hirdetés

A tavasz beköszönte mozgalmas, játékban gazdag időszak, amit mi sem tükrözhet jobban, mint kövérre hízott tesztrovatunk, amely szinte minden talpalatnyi helyet felzabált az előzetesek elől. Ennek okán csupán a Battalion 1944-et és a Sunless Skiest próbáltuk ki megjelenés előtt, viszont egy híján negyven játék és DLC kapott valamilyen pontszámot. Némelyik jobbat, mások viszont rosszabbat. Érdemes volt várni például a Kingdom Come: Deliverance megjelenésére, noha vannak hibái, de azokat se éri csalódás, akik a kisujjukat tennék kockára a Yakuza 6, netán a Civilization VI: Rise and Fall kiválóságában bízva. Ezzel szemben még takaréklángon izzó várakozásunkat is sikerült alulmúlnia a Metal Gear Survive-nak, a felújított Secret of Manának, a Fear Effect Sednának, vagy épp a nyitott világúvá vált Dynasty Warriors 9-nek.

A felsoroltakkal csupán a jéghegy csúcsát kapargattuk, tesztjein között még akad korrekt módon restaurált örökzöld (Age of Empires: Definitive Edition), szórakoztató árkád autóverseny (Gravel), terápiás céllal is alkalmazható gazdálkodás (Pure Farming 2018) és tengeri halászat (Fishing: Barents Sea), megunhatatlan küzdelem az életben maradásért (Rust), stílusos főhajtás a '80-as évek előtt (Crossing Sea), idegborzoló indie horror (Remothered: Tormented Fathers) és még rengeteg más.
Ha pedig végeztetek a játéktesztekkel, lapozzatok a Hardverrovathoz, ahol egyebek mellett kiderül, miként érdemes tuningolni az AMD Ryzen processzorokat, illetve mire érdemes figyelni BIOS-frissítés során. Az Extra life tartalmára kíváncsiaknak elsősorban a narratív játékok forradalmáról szóló írást ajánlanám. A Másvilágban pedig szokás szerint olyan filmek, sorozatok, könyvek, zenék és rendezvények ajánlóival találkozhattok, amelyek számot tarthatnak az érdeklődésetekre.

Végezetül még az extra ajándékokat érintő változásra hívnám figyelmeteket; a kosárból kikerült az ingyenes FilmMagazin, helyette egy újabb, 750 forintos koktél-kuponnal kedveskedünk olvasóinknak. Ez utóbbit a szegedi Barcraftban lehet felhasználni.

Teljes játék: Demonicon
Ugyanazt jelenti a németeknek a Das Schwarze Auge (The Dark Eye), mint számunkra a Mágus. A D&D-ből gazdagon merítő, de gondosan átszabott világával és szabályrendszerével több videojátékban is találkozhattunk már. Közülük a legfrissebb a Demonicon, mely műfaját tekintve akció-RPG, cselekménye pedig egy hányatott sorsú testvérpár körül forog. Morális döntések, vérbő összecsapások, démoni ellenfelek és nagy hatalmú varázslatok várnak a játékosra, aki hamar megtanulja, hogy mindennek ára van.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, a másikat hasonló feltételekkel használhatjátok fel az újonnan megnyitott szegedi Barcraftban, míg a harmadikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Battalion 1944
Sunless Skies

Teszt
Total War: Arena
Kingdom Come: Deliverance
Yakuza 6: The Song of Life
Metal Gear Survive
Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Pure Farming 2018
Age of Empires: Definitive Edition
Gravel
Rust
Dynasty Warriors 9
Hacktag
Fear Effect Sedna
The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia
Pac-Man Championship Edition 2 Plus
Secret of Mana
Where the Water Tastes Like Wine
Wartile
Payday 2 (Switch)
Bayonetta 2 (Switch)
Fishing: Barents Sea
Fe
The Fall Part 2: Unbound
Fable Fortune
Final Fantasy XII: The Zodiac Age (PC)
The Station
Monster Energy Supercross - The Official Video Game
Steep: Road to the Olympics
The Elder Scrolls Online: Dragon Bones
Crossing Souls
Battlefield 1 - Apocalypse
Middle-Earth: Shadow of War - Blade of Galadriel
Tesla vs Lovecraft
de Blob 2
Injustice 2 - Fighter Pack 3
Remothered: Tormented Fathers
Sword Art Online: Fatal Bullet
Bravo Team
Apex Construct
Moss

Hardver
Hírek
AMD Ryzen-tuning
Piactér
Bios-frissítés biztonságosan
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia - Játékmotivációk és személyiségek
Mozdulj Gamer - James mindennel és mindenkivel felmossa a padlót
Szabad(a)játék
A narratív játékok forradalma
Játékvilág: Alien vs. Predator
Esport: IEM és ESL ONE Katowice
Visszapillantó

Másvilág
Film: Fekete Párduc
Sorozat: The End of The F***ing World
Könyv: Jennifer Lynch - Laura Palmer titkos naplója, Erin M. Evans - Az ellenfél
Zene: ionnalee - Everyone Afraid To Be Forgotten, Yabaikorenosuke - Reincanation, V/A - Torture Chamber 4, Reckless - Trueschool
Rendezvény: Egymillió eurós összdíjazással jön a V4 Future Sports Festival

Tehát a 2018/03-as GameStar magazin Demonicon steames teljes játékkal, 5650 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 2 előzetessel, 39 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videóval (Battalion 1944, Kingdom Come: Deliverance, Yakuza 6: The Song of Life) március 16-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)