Hirdetés

Csirkevacsi és patkányhorda a 2018/01-es GameStar magazinban

|

Címlapon a PlayerUnknown's Battlegrounds, teljes játékunk a Warhammer: End Times - Vermintide. Januárban szokás szerint 116 oldalon jelentkezünk.

Hirdetés

Sokan vélik úgy, hogy 2018 a példátlan népszerűségnek örvendő battle royal műfaj további térhódításának jegyében telik majd el, s talán nem is okoskodnak rosszul. Ugyanakkor szeretnénk azokat is megnyugtatni, akiket sem a címlapunkat elfoglaló PlayerUnknown's Battlegrounds nem képes lázba hozni, sem pedig annak valamelyik kihívója. Idén is zavarba ejtően sok játék megjelenésére számíthatunk, közülük a teljesség igénye nélkül 111-et mutatunk be 30 oldalon. Ráadásul a kiválasztott darabok csupán a jéghegy csúcsát, biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál majd kedvére valót.

És hogy tényleg ne csak kizárólag a PUBG-ről szóljon minden, figyelmetekbe ajánlanám a többi tesztünket is. Egyebek mellett kedvező ítélet született a SpellForce 3, a Hand of Fate 2, az Okami HD, a Just Dance 2018 és a Bridge Constructor Portal ügyében, míg más alkotásokról - különös tekintettel a Destiny 2 és a Wolfenstein 2 DLC-ire, csak elmarasztalóan tudunk nyilatkozni. Továbbá ígéretünkhöz híven megtekinthetitek a december végén tartott szavazás eredményét is, így kiderül, hogy melyek voltak szerintetek 2017 legjobb játékai, vagy épp legkínosabb eseményei. Ha pedig új gamerfüles után néznétek, esetleg arra volnátok kíváncsiak, milyen elszomorító következményekkel jár a világ digitalizációja, lapozzátok fel Hardverrovatunkat, majd az Extra life-ot. És ha már ott tartotok, film-, sorozat-, könyv- és zeneajánlóinkat se hagyjátok ki.

Teljes játék: Warhammer: End Times - Vermintide
Nagyok, szőrösek, és felettébb barátságtalanok a Warhammer fantasyvilágát benépesítő skavenek. A végtelenül agresszív patkányfajzatokkal januári teljes játékunk jóvoltából most ti is közelebbről megismerkedhettek, amint egy négyfős csapat tagjaként áthámozzátok magatokat a kampány küldetésein. Mehettek persze egyedül is, önfeláldozó botokra bízva az életeteket, de higgyetek nekünk, haverokkal teljesedik csak ki igazán a móka. Öt karakter közül választhatjátok ki kedvenceket (Waywatcher, Empire Soldier, Bright Wizard, Dwarf Ranger, Witch Hunter), hogy aztán meg se álljatok, míg meg nem szabadítottátok Ubersreik városát az utolsó kártevőtől is.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin

Háttér: A világ összes pénze, Fantomszál, A hentes, a kurva és a félszemű, Az útvesztő: Halálkúra, Fekete Párduc

Kritika: Elit játszma, Floridai álom, Három óriásplakát Ebbing határában, A legsötétebb óra, Kicsinyítés, Viszlát Christopher Robin!, The Commuter - Nincs kiszállás, A legnagyobb showman, Jumanji - Vár a dzsungel, Egy szent szarvas meggyilkolása, Star Wars: Az utolsó Jedik

Extra: 2017 legnagyobb felfedezettjei

Sorozat: The Alienist (A halál angyala)

Filmklasszikus: Űrgolyhók

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek
Best of 2017

Előzetes
Mit hoz 2018?

Teszt
PlayerUnknown's Battlegrounds
SpellForce 3
Hand of Fate 2
Destiny 2: Curse of Osiris
Wolfenstein 2: The New Colossus - The Adventures of Gunslinger Joe
Just Dance 2018
Okami HD
Bridge Constructor Portal
Life is Strange: Before the Storm - Episode 3: Hell is Empty
Brawlout
Inmates
Halo Wars 2: Awakening the Nightmare
Ken Follett's The Pillars of the Earth - Book 2
Battlerite
Hearthstone: Kobolds & Catacombs
Tyranny: Bastard's Wound
The Elder Scrolls V: Skyrim VR
The Elder Scrolls V: Skyrim (Switch)
Resident Evil VII: Not a Hero
Resident Evil VII: End of Zoe
Doom (Switch)
Redout - Enhanced Edition
Final Fantasy XV: Episode Ignis
SOMA (Xbox One)
Fire Emblem Warriors (3DS)
Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon
Rock of Ages 2: Bigger & Boulder
911 Operator - Every Life Matters

Hardver
Hírek
Erre fülelj!
VGA-tuning egyszerűen
Piactér
Vásárlási tanácsadó 

Extra life
Játékpszichológia: Szép új digitális világunk mellékhatásai
Mozdulj Gamer
Szabad(a)játék
Miért ne lehetne az adót játékokra költeni?
Játékvilág: Conan
Esport: A 2018-as tavaszi szezon legfontosabb versenyei
Visszapillantó

Másvilág
Film: Star Wars: Az utolsó jedik, Jumanji: Vár a dzsungel
Sorozat: Babylon Berlin, Marvel's The Punisher
Képregény: Star Wars: Darth Wader 2 - Árnyak és titkok
Könyv: Stanley G. Weinbaum - Kalandok a Naprendszerben, Andrzej Sapkowski - A tó úrnője
Zene: Energetic X - Strobe 02, Erebus - The Light Within Us Dies

Tehát a 2018/01-es GameStar magazin Warhammer: End Times - Vermintide steames teljes játékkal, 4900 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, digitális FilmMagazin, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 30 oldalas előretekintéssel, 28 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videoteszttel (Destiny 2: Curse of Osiris, PlayerUnknown's Battlegrounds) január 19-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)