Hirdetés

Egykori Playboy-modell és utcai harcosok a 2018/09-es GameStarban

|

Címlapon a Shadow of the Tomb Raider, teljes játékunk az Ultra Street Fighter IV. Ahogy máskor, úgy szeptemberben is 116 oldalon jelentkezünk.

Hirdetés

Alig két hónappal az E3 után Kölnre figyelt a világ, ahol már többet is ki lehetett próbálni a Los Angelesben leleplezett játékok közül. Persze azért néhány bejelentést a kontinens legfontosabb gamerexpójára is tartogattak a kiadók, így mások mellett a The Settlers legújabb részéről, valamint a Desperados III-ról is olvashattok húszoldalas, Csirke és Kaci személyes élményeivel kiegészített beszámolónkból.

Hirdetés

Címlapsztorink főszereplőjét aligha szükséges bárkinek is bemutatnunk. Lara Croft már két teljes évtizede része az életünknek, és mielőtt egy időre visszavonulna (elég kevés esélyét látjuk annak, hogy a küszöbön álló generációváltás előtt ismét találkoznánk vele), emlékezetes kalandra invitál, amely pontot tesz a 2013-as reboottal megkezdett történet végére. A Shadow of the Tomb Raider mellett szeptember másik meghatározó játéka a PlayStation-exkluzív Spider-Man. Mindkettőről 4-4 oldal terjedelemben mesélünk el mindent, amit tudni érdemes, mielőtt átadnánk a terepet a World of Warcraft legfrissebb kiegészítőjének. A Battle for Azerothon kívül még számos további játék kapott tőlünk jobb-rosszabb értékelést, mindegyik érdemei szerint. Társas lövöldözésre a Destiny 2: Forsaken (végső értékelésünkre októberben számítsatok) és a Strange Brigade ajánlható, sportrajongóknak a PES 2019, az F1 2018 és az NBA 2K19. Szerepjátékosok adhatnak egy esélyt a Dragon Quest XI-nek és a Shadows: Awakeningnek, viszont aki kalandjátékot keres, semmiképp se hagyja ki a The Walking Dead: The Final Season nyitóepizódját, de State of Mindban sem fog csalódni, ha érdekli a transzhumanizmus. Az ínyencek pedig bátran lapozzák fel olyan különlegességek tesztjeit, mint a Two Point Hospital, a Yakuza Kiwami 2, a We Happy Few és a Shenmue I & II.

Teljes játék: Ultra Street Fighter IV
Ütős ajándékkal kezdjük az őszt, ugyanis a nagy múltú sorozat negyedik számozott epizódjának minden jóval megpakolt Ultra kiadására esett választásunk. Az alapjátéknál már eleve táposabb Arcade Edition kínálatán felül további hat pályával, valamint öt harcossal (Decapre, Elena, Hugo, Poison és Rolento) gyarapodott a kínálat, így összesen negyvennégyen várnak majd arra, hogy valamelyiküket választva elagyabugyáljunk mindenkit, aki kétségbe vonja tudásunkat. Jó szórakozást kívánunk, illetve mindenkit megkérnénk, hogy csak alapos bemelegítést követően próbálja meg utánozni Dhalsim nyújtógyakorlatait, vagy inkább azután se, ha lehetséges.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Gamescom
Darksiders III
GTFO
Jump Force
Just Cause 4
Life is Strange 2
Metro Exodus
Mutant Year Zero: Road to Eden
Sekiro: Shadows Die Twice
Twin Mirror
The Settlers

Teszt
Shadow of the Tomb Raider
Spider-Man
World of Warcraft: Battle for Azeroth
Strange Brigade
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
Desitny 2: Forsaken
Pro Evolution Soccer 2019
F1 2018
Yakuza Kiwami 2
We Happy Few
Naruto to Boruto: Shinobi Striker
Two Point Hospital
State of Mind
Shadows: Awakening
Call of Duty: WWII - Shadow War
NBA 2K19
Planet Alpha
The Walking Dead: The Final Season - Episode 1: Done Running
Warhammer: Vermintide 2 - Shadows over Bögenhafen
Monster Hunter: World (PC)
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr (konzol)
Shenmue I & II
Sonic Mania Plus
South Park: The Fractured but Whole - Bring the Crunch
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Intel Optane
Zsebre vágott adatok
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Háborús hangulat Azeroth földjén pszichológusszemmel
Amikor a játék kiröhögi a kalózverziót
Ötéves a Total War: Rome II
Balatoni gamerbuli
Szabad(a)játék
Játékvilág - Warcraft
The International 2018
Megvágja esport-költségvetését a Riot
Visszapillantó

Másvilág
Film: Mission: Impossible - Utóhatás, Nyár
Sorozat: Most nevess!
Könyv: Nényei Pál - Az irodalom visszavág (2), Greg Keyes - Vérlovag, Howard Phillips Lovecraft összes művei - harmadik kötet, Matthew Stover és Robert E. Vardeman - A háború istene

Tehát a 2018/09-es GameStar magazin Ultra Street Fighter IV steames teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 20 oldalas Gamescom beszámolóval, 24 játékteszttel, 6 exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Shadow of the Tomb Raider, Spider-Man) szeptember 21-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)