Hirdetés

Élethalálharc és diszkópatkány csirkefogók a 2019/03-es GameStarban

|

Címlapon az Apex Legends, teljes játékunk a Crookz - The Big Heist. Márciusban is 116 oldalon érkezik kedvenc magazinotok, mint azt megszokhattátok.

Hirdetés

Erősen kezdett az év, és cseppet sem veszített lendületéből, mire nyomdába került a márciusi GameStar. Épp ellenkezőleg, úgy záporoztak a tripla A-s címek, mintha a nagy érdeklődés miatt megismételték volna a karácsonyt. Más lapra tartozik persze, hogy szinte mindegyik felért egy kijózanító pofonnal, mi pedig értetlenül néztünk egymásra, hogy vajon miért is jó az bármelyik kiadónak, ha tartalomhiányosan, és/vagy nehezen indokolható állapotban (Anthem, Crackdown 3, Jump Force, The Lego Movie 2 Videogame) engedik megjelenni dollártízmilliókért fejlesztett játékaikat, kockáztatva a presztízsveszteség negatív hatásait, és hogy egyre haloványabbá válik a befektetés megtérülésének reménye.

Hirdetés

Még jó, hogy részünk volt pár kellemes (Degrees of Separation, Monster Boy and the Cursed Kingdom), sőt egy egészen váratlan (Apex Legends) meglepetésben is. A Titanfall univerzumába helyezett battle royale a műfajjal szemben szkeptikus kollégákat is megingatta sziklaszilárdnak vélt meggyőződésükben. Kiderült továbbá, hogy egyesek még mindig nem kötnek kompromisszumokat a minőség rovására (Devil May Cry 5, DiRT Rally 2.0, Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm, Trials Rising), emiatt aztán mégsem kongattuk meg a vészharangot az ipar feje felett, de hajszálon múlott csupán. Óvatosan derűlátóak maradunk hát a jövőt illetően, köszönhetően annak is, hogy biztató próbaköröket futottunk a megjelenés előtt a Diablo által hátrahagyott űrt kitölteni igyekvő Warhammer 40,000: Chaosbane-nel, a komplexitása dacára szórakoztató SCUM-mal, a játékosait szélesre tárt kapukkal váró The Division 2-vel, és a Prágában az elmúlt évek legambiciózusabb zombis projektjének benyomását keltő Days Gone-nal. Bár utóbbiban nincsenek is élőhalottak, de ez részletkérdés, ennél sokkal érdekesebb témákat feszegetünk a helyszínen készült interjúnkban. Ugyancsak kérdések özöne várt az Operencia: The Stolen Sun egyik fejlesztőjére, az ígéretes RPG tesztjét áprilisi számunkban olvashatjátok.

Ahogy megszokhattátok, az előzeteseken és teszteken átrágva magatokat még korántsem értek a magazin végére. Ajánlom figyelmetekbe például azt a rendkívül tanulságos cikket, amelyből kiderül, hogy régebben mennyire megterhelte a háztartások költségvetését, ha valaki PC-t akart vásárolni. De ha inkább arra vagytok kíváncsiak, hogyan élik meg az egyházak és híveik a digitális forradalmat, miként muzsikálnak az RTX 260-as kártyák, vagy épp melyik mechanikus billentyűzetnek milyen előnyei vannak a többivel szemben, akkor is a márciusi GameStar a legjobb választás.

Teljes játék: Crookz - The Big Heist
Márciusra egy roppant stílusos játékot választottunk, amely egyszerre tiszteleg az ún. heist movie-k és a '70-es évek előtt. Egy összeszokott banda tagjait irányítva kell megterveznünk a hedonizmusba belekényelmesedett dúsgazdagok kirablását. Onnantól, hogy kiiktattuk a biztonsági berendezéseket, valamint megszabadultunk az őröktől, tulajdonképpen gyerekjáték az egész. Kezdetben minden olajozottan megy, dúskálunk a meglovasított javakban, ám egy filmekből ismerős fordulatnak köszönhetően az egyik társunk túlságosan kapzsivá válik, és magának akarja a szajrét. Trapéznadrággal, mikrofonfrizurával és diszkólázzal kívánunk nektek szórakoztató és eredményes bosszúhadjáratot.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Days Gone (kipróbáltuk)
Operencia: The Stolen Sun (+ interjú)
Tom Clancy's The Division 2 (kipróbáltuk)
SCUM (kipróbáltuk)
Warhammer: Chaosbane (kipróbáltuk)

Teszt
Apex Legends
Devil May Cry 5
Anthem
Far Cry New Dawn
Crackdown 3
Jump Force
DiRT Rally 2.0
Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm
Trials Rising
Battlerite Royale
The Lego Movie 2 Videogame
Tannenberg
Astroneer
BATALJ
Re-Legion
Degrees of Separation
Monster Boy and the Cursed Kingdom
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2
Townsmen - A Kingdom Rebuilt
Fear the Wolves
Bannermen
Thief Simulator
Conarium (konzol)
Stellaris: Console Edition
Shadow of the Tomb Raider - The Price of Survival
The King's Bird
Artifex Mundi Ultimate Collection
Metro Exodus (PC)

Hardver
Hírek
Mechanikus billentyűzetek tesztje
GeForce RTX 260 teszt
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia - Hívők a digitális világban
Boldog szülinaposok
Szabad(a)játék
Otthoni PC 11 millióért, jöhet?
Játékvilág - Game of Thrones
Megvan az első női, profi League of Legends-csapat
A Super Smash Bros. Melee jelentősége és letűnése

Másvilág
Film: A kedvenc, Zöld könyv - Útmutató az élethez
Zene: Lady Gaga & Bradley Cooper - A Star is Born (Csillag születik filmzene)
Könyv: Brandon Sanderson - A királyok útja
Képregény: Orgyilkos osztály, Warhammer 40,000 - Vasakarat
Társasjáték: HATE

Tehát a 2019/03-as GameStar magazin 116 oldal terjedelemben, Crookz - The Big Heist steames teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 5 előzetessel, 27 játékteszttel, 2 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Crackdown 3, Trials Rising) egy nappal korábban, március 14-től kapható az újságárusoknál a nemzeti ünnepre való tekintettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)