Hirdetés

Már a Barcraftban is lecsaphatsz a legfrissebb GameStar magazinra!

|

Mostantól még könnyebb beszerezni a GameStar magazint, a lapban ráadásul két kupon is vár rátok, amiket azonnal beválthattok a Barcraftban.

Hirdetés

Ahogy azt bizonyára tudjátok, elég jóban vagyunk a Barcraftos srácokkal, így amellett, hogy egy ideje már a Barcraft 2 ad otthont a GameNightoknak, a magazinban is található egy-egy kupon, amit a két budapesti szórakozóhelyen tudtok beváltani.

Hogy a jövőben a Barcraftba vezető úton még az újságoshoz se kelljen kitérőt tenni, hogy beszerezzétek a legfrissebb GameStar magazin, mostantól a Barcraft 1-ben és a Barcraft 2-ben is bezsákolhatjátok a lapot. Az akció már él, vagyis a márciusi, Horizon: Zero Dawn címlappal és Syberia I-II teljes játékokkal megjelent lapszám már ott figyel a pulton.

Ahogy a GS olvasók bizonyára tudják, a magazin végén két kupon is található, amelyeket a Barcraft 1-ben egy Mana, Health vagy Rejuvenation Potion koktélra, a Barcraft 2-ben pedig egy óra gamer PC használatra vagy társasjátékos belépőre cserélhettek.

A következő hónaptól meglepetésekkel és akciókkal is készülünk, figyeljétek a Barcraft és a GameStar Facebook oldalát!

Elérhetőség

BarCraft

Cím: 1092 Budapest, Ferenc körút 34.

Tel. szám: +36 30 502 2464

Facebook oldal: BarCraft esport bár

BarCraft 2 esport bár

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Tel. szám: +36 1 406 2201

Facebook oldal: BarCraft 2 esport bár

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)