Hirdetés

Nem találtál olyat, amilyet szerettél volna? Rendelj a dobozos játékokkal csomagolt GameStar magazinból!

|

Visszaérkeztek szerkesztőségünkbe a dobozos teljes játékkal csomagolt GameStar magazinok megmaradt példányai, így most pótolhatjátok azokat, amikről lemaradtatok.

Hirdetés

Sajnos akármennyire szerettük volna, nem tudtunk az ország minden szegletébe küldeni a decemberi GS minden változatából. Rengeteg különböző játék közül válogathattatok, azonban mindegyikből korlátozott mennyiséggel tudtunk szolgálni. Szerencsére olyan időket élünk, hogy az internetes rendelés már nem űrtechnológia, ezért aki nem találta meg a vágyott játékot, most újabb esélyt kap!

Erősen korlátozott számban megérkeztek a szerkesztőségbe a megmaradt példányok., melyeket előzetes egyeztetés (ide küldjetek e-mailt) után a szerkesztőségben személyesen, vagy akár online rendeléssel a Piactéren keresztül is megvásárolhattok.

További jó hír, hogy azok számára, akik minimum 5 darabot rendelnek egyszerre előre utalással (ehhez szintén egyeztessetek a fenti címen), a futárszolgálat költségét mi álljuk! Beszéljetek össze a haverokkal, írjátok meg, mit kértek, és máris nem kerül többe a rendelés, mintha boltban vásároltatok volna.

Az alábbi dobozos játékok közül lehet választani, az ár egységesen 1995 forint. Ismét érdemes figyelembe venni, hogy minden játékból csak korlátozott mennyiség érkezett a szerkesztőségbe, a rendeléseket csak érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni.

Alien: Isolation (ELFOGYOTT)
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Borderlands Game of the Year Edition
Civilization IV The Extended Complete Edition
Civilization V
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 - Platinum Edition
Dark Souls Prepare to Die Edition
Dishonored
Fallout: New Vegas
Hitman Absolution
Hitman Quadrilogy
Icewind Dale Enhanced Edition
Just Cause - Teljes kiadás
Max Payne Antológia
Metro Redux
Middle-earth: Shadow of Mordor
Mortal Kombat Komplete Edition
Pillars of Eternity
Saints Row - The Third: The Full Package
Saints Row IV
Serious Sam 3 (Premium Games kiadás)
Sleeping Dogs Definitive Edition
Thief
Warhammer 40,000: Dawn of War
Wasteland 2
The Witcher III: Wild Hunt
Wolfentstein: The New Order (ELFOGYOTT)
Wolfentstein: The Old Blood

Az aktuális készletről e-mailben tudtok érdeklődni. Érdemes sietni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)